Meghátrált a kormány Fudan-ügyben?

 • Опубликовано: 7 дней назад

  ATV Magyarország

  Az Egyenes Beszéd vendégei Nagy Ervin elemző, XXI. Század Intézet és Pulai András stratégiai igazgató, Publicus Intézet.

  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyaro...

Ildikó Éva Gelencsér
Ildikó Éva Gelencsér

Ez a szerencsétlen Nagy Ervin semmit sem ért.

4 дня назад
Csaba Fenyő
Csaba Fenyő

Új hír (!!!) ha sikerül elérni az 5,5 százalékos GDP-növekedést, akkor a gyereket nevelő szülőknek 2022 elején VISSZAADJÁK a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadót az átlagjövedelem szintjéig keresőknek. Ez akár 800 ezer és 1,4millió forint is lehet családonként !!!! A szemét Orbán és a Fidesz ilyet merészel tenni a családosokkal !!

5 дней назад
vlabroc
vlabroc

XXI Szazad Intezet, elemzo. Na ez igy egy oxymoron,lol Azert allt bele Karacsony mert elonytelen az orszag lakosainak az "uzlet".Mar a kampanya elott beleallt. Elemzo...lol Most nem a fonokrol beszelunk hogy azt nezzek hogy mit csinalok ne azt amit mit mondok, LOOOOOL Ki mas alljon bele? O a fopolgi, elemzo ur!lol OK, egyszerubben mondom: Budapesten epulne a Fudan es o a torvenyesen megvalasztott fopolgi. Na, megvan mar a dolog?

5 дней назад
Akos kiss
Akos kiss

Orban Viktor egy abszoluit politikai zseni. A Fudan-uggyel bevonta a maga oldalan a 2022-es valasztasba Kinat. Reszkessetek, egerek!

5 дней назад
Zoltan Bagi
Zoltan Bagi

Nincs kitiltva Amerikából Orbán? nagyon jó kapcsolatot ápolhat... 🤔 tulajdonképpen a jó kapcsolatot úgy definiáljuk, hogy a nagyhatalom javára kötött megállapodás akkor ez inkább megalázkodás mint jó kapcsolat... 🤔

6 дней назад
Zoltán Tóth
Zoltán Tóth

Egy fasiszta diktatúrában (már hagyományosnak tekinthető kamuválasztások mintájára) szervezett "népszavazósdi": rossz vicc! Orbánék taktikáznak, sikerrel, hisz a kamuellenzék újfent a számára kényelmes utat választva (a valódi küzdelmet élből elutasítva), ideális partnerként (vajon véletlenül?) asszisztál ezen elégedetlenség félresiklatásában is. Kicsit gondolkodjunk önkritikusabban: - Kulagerike már diadalmas győzelmet hirdetett (ugyan, mire fel?), - miközben már felsejlenek a kamuellenzéki héroszok közötti, megszokott, kibontakozó rivalizálás egyértelmű jelei (ki sajátítsa ki magának eme illuzórikus félsikert - simán hajbakapnak ezen, akár még Orbánéknak is elárulva egymást), - vagyis a kamuellenzék hátralépve megelégszik a pillanatnyi (hamis) látszattal, - tehát egérutat engednek Orbánéknak (vajon állt-e egyáltalán szándékukban győzni?); - miközben korántsem oly domináns a kamuellenzék helyzete, és akár elképzelhető egy Orbánékat megerősítő "népszavaztatás" megrendezése is (fasiszta diktatúra látványprodukciójaként), - s ennek nyomán már a kamuellenzék nyírbálható tovább (önmaguk ellen visszafordítva a fegyverüket), plasztikusan idomítva ezen bábokat egy monarchikussá avanzsáló "kormányzóság" (kétkamarás?) kamuparlamentjébe. Gulyás nertárs legutóbbi megnyilatkozásából leginkább az derült ki, hogy a Fényességes Portánk továbbra sem adta fel eredeti szándékait (talán nem is teheti, a kiszolgáltatottsága okán sem), ám érzékelte a csapdát, s már következetesen manipulálva formálná a saját tetszésére a helyzetet. S a kamuellenzékére továbbra is bizton számíthat... Nem kizárólag Orbánék csücsülnek a kínaiak tenyerében is (lásd a példaként belinkelt Ujhelyi cikkeket). Ide virít, hogy nem akarnak igazi konfrontációt, falig menő küzdelmet a kamuellenzék részéről sem, megelégszenek a szócséplésbe fulladó, gagyin pózoló retorikai csörtével. Tehát az érdekérvényesítésünk (mit akarunk és mi nem tetszik) HALOTT - feltámasztásának egyetlen módja a FORRADALOM! Ebben nem számíthatunk a politikai elitünkre, henyén kollaboráló politikai celebritásainkra, hazudják magukat bármilyen oldalinak is. A változásért a saját kezünkbe kell venni a sorsunkat, és eltántoríthatatlanul kell harcba szálljunk a jogaink, az érdemi befolyásunk visszaszerzéséért - rezsimtől és kamuellenzékétől egyaránt (ezek ugyanis egy csapat)! #forradalmat

6 дней назад
Krisztina Nyeste
Krisztina Nyeste

Annyira szànalmas ez a kapàlózàs! Sajàt magukat hazudtoljàk meg percenként! Elképesztő!

6 дней назад
AT I
AT I

Ekkora nyomorult fideszest 😃 xd , olyan a vitakultúrája mint egy 10 éves gyereknek . Rezeg a léc

6 дней назад
Csathó Ábel
Csathó Ábel

Minek meghívni ilyen retardált elemzőket? Az teljesen érthető, hogy kormánypárti politikusok bejönnek, elmondják, amit szeretnének, tulajdonképpen ez a kötelező kör. De olyan "elemzőt", aki nyíltan kormánypárti, vagy más párti, és semmi mást nem csinál, mint felmondja a kormány kamujait, azt minek behívni? Egyszerűen nem komolyan vehető, nem ad hozzá a tudásunkhoz, szakmailag egy senki. Nyilvánvaló tényeken kell vele vitatkozni, teljesen érdektelen.

6 дней назад
Attila Bakonyi
Attila Bakonyi

Lassan írom, hogy a ballibsik is megértsék. A 26 ha-ból csak 26-ot foglal el a Fudan, a többin Diákváros épül.

6 дней назад
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy

Ez a hülse pulai még a lakáj tévén is makog.

6 дней назад
Ilona Anna Novak
Ilona Anna Novak

Kampanyelem?? 550 milliárd +700 milliard? Összesen 1200 milliárd kampanyelem? (1 MILLIARD =1000 MILLIO. ) Ez komoly? Adosrabszolganak lenni kampanyelem? Nincs eldontve? Visszakozott a kormány egy jo nagyot Fudan ügyében - 444 Nem Karácsony szervezte a tuntetest. Karácsony felszólalo volt. A tuntetest JAMBOR ANDRAS szervezte.

6 дней назад
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy

Az infrastruktúrába és a tudásba fektetni mindig megtérül.

6 дней назад
david herman
david herman

Nehezen bírom végig hallgatni a Nagy Ervin elemzését. Mintha Ő, és minden Fideszhez közeli (NER aztán végkép) ember egy abszolút alternatív világban él. Amúgy nekem személyesen a CEU ügynel mar elege betelt a pohár, es nem tudom a Fudani egyetem történetet ettől sem teljesen külön látni. A CEU nem kellet (nívós egyetem es nagy hiány Budapestnek, amit amúgy privát finanszírozásbol hoztak létre..), de a magyar adófizető fizesse ki helyette a Fudani egyetem létrehozását?

6 дней назад
József Bak
József Bak

CEU nívós egyetem, a Fudán ezek szerint nem... na ennek azért fussunk neki még egyszer. https://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2020 Ezek alapján a CEU 1000+ világviszonylatban és BÉCSI, nem Budapesti :):) A Fudan 2020-ban a 40. legjobb az egész világon, minden programot figyelembe véve (élen a legjobb amcsik, angolok; Stamford, Massachusetts, Oxford, stb.), 2021-ben már a 31. CEU 2019-ben és 2021-ben már N/A, nem is mérhető, mert kívül esett a vizsgálat korlátain. A CEU saját lapja szerint "... Central European University is one of the top PRIVATE universities in VIENNA, AUSTRIA. It is ranked #N/A in QS Global World Rankings 2021" - 'szal eléggé le kellett szűkíteni a keresést, ahhoz, h a legjobban közé kerüljön.... Bécsben. Link: https://www.topuniversities.com/universities/central-european-university. Hogy érezzük a törődést: az ELTE 650-700 közé esik ue a listán.

6 дней назад
Ferenc Kult
Ferenc Kult

Miért lesz csak két jelölt reklámozva ezt nem egésszen értem, eldöntöttétek már kinyeri az elöválasztást, akkor rám itt már semmi szükség mivel rájuk biztos nem szavazok? Az egyetlen értelmes embert (MZP)sajnos eltünteték a sülyesztöbe, kár érte ö talán a változást jelenthette volna a többi csak szemfényvesztés!

6 дней назад
JENO HORVATH
JENO HORVATH

Te bunko fityeszes miert pofazol bele a masik beszedebe, mig nem fejezi be!!

6 дней назад
Leslie Kings
Leslie Kings

Azért van egy-két biztos tény ami mar megtörtént. Uj utcanevek politikai tartalommal, es egy az ORSZAGHAZA ELOTT felállított színpad hatterkepe. Na most ezt magyarázgathatjuk, hogy ez am nem a magyar uralkodó kormány ötlete, hanem az ellenzeke es ... bla bla bla. Szükségük van a kinaban dolgozó magyar üzletembereknek erre? A kinaival csak akkor tudsz üzletet kötni, ha o baratsagaba fogad es azt se felejtsuk el, hogy magukról kozmondaskent is azt tartják hogy "mi úgy nézünk ki mint a malackak, de valojabol tigrisek vagyunk." ... ha nem is pontosan fordítottam, csak kérdezz meg egy kínait ... (egy a leghosszabban itt elő nyugdíjas zeneszerző tanar)

6 дней назад
terített betli
terített betli

Nagy úr nem képernyő-képes.... Támogassa a Fundant.

6 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

Egy Nagy avagy az ami ötből tevődik össze?

6 дней назад
terített betli
terített betli

4:15 Ujgur koncentrációs táborok, Tienanmen tér, Tibet... Tajvan stb. Feltétlenül ápoljatok jó kapcsolatokat! Nekem inkább az Unió.

6 дней назад
József Bak
József Bak

@Istvánné Mogyorósi @terített betli Azért ennyire ne legyünk naívak... miközben mindenki Putyint és a kínaiakat utája nyugaton, az orosz gazdasági blokád alatt az usa bevonult a legtöbb olyan területre az orosz piacon, ahonnan az EU kivonult - a blokád miatt! :) A blokád ellenére azért Mutti Merkel befejeztette az északi Áramlat vezetéket és köszöni szépen a nyersanyagot onnan, magukhoz. Egy dolog a morál, a gusztus és más a politikai érdek. Hogy tetszik-e. Persze, h nem, de ennyire - "nekem inkább az Unió" mondásokra; ők sem fogják a kis kacsójukat mozdítani senkiért, ha nem érdekük, lásd. Délszláv válság, Ukrajna, Krim, Görög válság. A hölgynek igaza vagyon: a globális tőkeforgás részét képező, két masszív tömeg ignorálása gazdasági káoszt hozna nekünk is - így a kicsi, ha teheti okosan be-beszáll a körforgásba.

6 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

Talán?;- de a világ láncszemszerűen kapcsolódik egymáshoz és ha megszakad egy láncszem, könnyen összeomolhat az egész. Európa Ázsia Amerika közt létre hozni egy közös nevezőt ! Szerintem. Hogyan is van az a közmondás? / A kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradhasson / Nem? De! Ki tudja?

6 дней назад
János Pető
János Pető

Ez a Nagy Ervin már be van szarva a kormányváltástól! Ez a fidernyák stílus! Hazudjuk le a Napot az égről! Ha nem is akartak oda Fudánt, akkor miért zavarja a kínai elvtársakat, hogy átnevezték az utcákat? Egyébként biztos, hogy vidéken sem akarja senki, hogy elbasszanak az országtól még 540 Mrd-ot! 😂 🤣

6 дней назад
Ilona Anna Novak
Ilona Anna Novak

Kampányol a Fidesznek.

6 дней назад
Leslie Kings
Leslie Kings

Nagyon jo gondolatok hangzottak el ebben a műsorban. A kínaiak nem erőltetnek semmit szerintem es ha Magyarországnak nincs szüksége az egyetemre, biztos hogy lesz más ország aki szívesen felvalalna ezt a lehetőséget es lenne ra idő es lehetőség majd átgondolni es kialakítani egy jo gazdasági feltétel rendszer mellett. Kínaiak keves beszédű szorgalmas jo üzletemberek. Az utcai nevek egy kicsit felkorbácsoltak a kedélyeket, de nem baj, mert ez érthető, hisz teljesen más rendszer all a két ország mögött, részemről meg nem itelve melyik rendszer gyulmolcsozobb a két ország állampolgárai szamara. Remelem az itteni üzletemberek majd válaszolnak a felgyülemlett kérdésekre, hisz a kínaiak nagyon szeretik a magyarokat meg rokonságkent is emlegetik, ezért ez a kis egyetem meg utcatábla sztorik meglepett sokakat. Udvozletettel Hong Kong Kinabol. (nem Fideszes, nem kommunista) https://youtu.be/O0FEt7Pe68k

6 дней назад
Leslie Kings
Leslie Kings

@József Bak Irasa nagyon megfontolt es tájékozott emberre val.

5 дней назад
József Bak
József Bak

BTW a Fudan párhuizamosan több nyugati országgal is kötött és köt most is éppen hasonló megállapodásokat (az egyik első az USA egyik magány egyeteme volt). Szóval nem elszigetelt, "komcsi-elnyomó-rezsim" eset lenne a mienk. Azt kellene megnézni, h mi a végső terv, számok, vállalások - lehet okés, lehet gáz. De ez eddig értelmetlen kapálózás, nulla pontos infóval, csak politikai lózung.

6 дней назад
András Bajkai
András Bajkai

Álmodj druszám :-)

6 дней назад
Kiss Csaba
Kiss Csaba

Csicska g fodor

6 дней назад
Ferenc Kovács
Ferenc Kovács

Egyre korrektebb "minőségi" párbeszédeket szállít az ATV ;-)

6 дней назад
Lajoska
Lajoska

Főleg ha a műsorvezető is egy fideszcsicska

6 дней назад
Hilda Mad
Hilda Mad

csak a budapestiek fizetnek? ha nepszavazas, akkor orszagos!

6 дней назад
Isten Fia
Isten Fia

Azt kétlem,hogy a narancsvörös kommunisták és hazaárulO1Geci BOLSEviktor meghátrálna.Csak csibészből orvul ,aljasan támad majd ahogy szokott a csüngőhasú csingáló...

6 дней назад
Laszlo Ordog
Laszlo Ordog

Majd meg épül vidéken, a pestiek meg kifizetik! Én nem bánom ! Amúgy meg mi az hogy a budapestieket kérdezik meg ! Ha az adóból építik az országos kérdés !

6 дней назад
értelem érzelem
értelem érzelem

@Laszlo Ordog Az ok, hogy országos szavazás, meg akkor a vidékiek is szavazhassanak, de! Mióta érinti a budapestieket az, ha vidéken építenek valamit? Mikor volt országos szavazás arról, hogy valahol vidéken megépüljön-e egy wellness szálloda, uszoda, vagy egy szakiskola? A vidékiek többsége max. 'turistaként' jön a fővárosba néhány napra és fordítva.

6 дней назад
Tamás Bécs
Tamás Bécs

Tisztelt Nagy Ervi úr! A jólneveltség része, hogy nem vágunk bele, beszélünk közbe, amíg a másik beszél, illetve a másikkal párhuzamosan, vele kunkurálva kiabálunk. Ön elmondta a véleményét az első megszólalásával. Utána csak ismételgette magát, ha kellett erőszakosan is. Ön ezzel az intejúval elásta magát. Sicc!

6 дней назад
József Bak
József Bak

@balint szabo tessen visszahallgatni az elejétől. Ervin mondókájába szól bele elöszőr Pulai András. Bandi bácsinak ez sokszor mániája és mivel ők ketten rendszeresen vitáznak - és vágnak egymás szavába máskor is... :) - könnyebben billen ki Ervin a flowból.

6 дней назад
balint szabo
balint szabo

Juj juj elast magát nalad ? Jaaj most milesz szegénnyel! Menj narancsot pucolni a gazdadnak cuki

6 дней назад
محمد المحيسن
محمد المحيسن

KIFELE

6 дней назад
محمد المحيسن
محمد المحيسن

IDE MAGYAR EGYETEM

6 дней назад
محمد المحيسن
محمد المحيسن

KIFELE

6 дней назад
محمد المحيسن
محمد المحيسن

KIFELE

6 дней назад
Vakond Simple
Vakond Simple

Mér?Akkor nem is lesz kínai egyetem?

6 дней назад
Gabesz69
Gabesz69

Ceju kell ide! A kutatások bebizonyitották! ... mondjuk, azt is, hogy a libernyákok 99,999999997%-a. bármit megadott volna azért, ha vissza mászhat a Szájjer helyet!

6 дней назад
Pdf jdb
Pdf jdb

Ne is legyen mert a lakosságnak kéne kifizetni, nem tudom hány éves vagy de ha felnőtt vagy akkor a te adódból készül.

6 дней назад
Klima Védelem
Klima Védelem

Majd Bernben . Mindenről lemaradunk .

6 дней назад
Pdf jdb
Pdf jdb

Mostmár ideje lesz, ígyis olyan határokat léptek át amit sosem szabadott volna.

6 дней назад
Gabesz69
Gabesz69

Ez már tényleg sooook! Ezek állatok! Se ingyen zsírleszívás, se a TB által támogatott tipusváltó mütét csak egyetem és egyetem! ... esetleg stadion ...

6 дней назад
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Orbán Viktor Koldustarisznyája

Túlságosan nagy port vert a disznóság, a fidesz, mint minden sumák, retteg a nyilvánosságtól.

6 дней назад
Gonzo
Gonzo

nem

6 дней назад
Gabesz69
Gabesz69

Tipikus poszkommunista libernyák gondolkodás és duma! Ha egy kormány meghajlik a közakarat elött vagy kikéri a polgárok véleményét, az meghátrálás, gyávaság, a diktatúra rettegése! De ha a libernyákok "átk@.rák aztán amikor kiderűl az "átk @rás akkor megveretik a fedühödött és utcán tüntető népet mert az a demokrácia, az ő moskos libsi demokráciájuk ünnepe!

6 дней назад
Toke Janos
Toke Janos

Egyre kevesebb Mutyis szart tud àttolni a FIDESZ.

6 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

Meghátrált?

6 дней назад
Marta Batyi
Marta Batyi

@Isten Fia - "Kormányváltást! Orbán takarodj! " Ennyi elég is, a tudatlan baloldal híveinek. Miért is érdekelne, hogy a volt szocialista Kormány, milyen "szakértelemmel" kezelte az ország gazdaságát. Persze elhallgatják, hogy a jelenlegi Kormány, a csőd széléről hozta vissza az országot és visszafizette a 2010-ben örökségül hagyott 20 millliárd Euró, vagyis 7000 000 000 forint IMF hitelt. Mit gondolsz, mi történne, ha két részre lenne osztva az ország, az egyik felén a "narancsosok", másik felén ti "szivárványosok" lennétek? A narancsosok békében élnének és élveznék a megrermelt javakat. Az ellenzéki összefogás támogatói viszont azt látnák, hogy a vezetőik, se fejleszteni, se beruházni nem akarnak, csak osztogatják a pénzeket, főleg maguknak és egyszercsak kiürül a kassza. Ami nem okoz gondot, mert feltöltik IMF hitellel, aztán, hogy vissza tudják fizetni, megszoitásokkal a híveikről még a bőrt is lenyúzzák. Ha ezt nem hiszed el, akkor figyelmesen nézd meg, hogy ugyanilyen gazdálkodás folyik kicsiben a fővárosi vezetés irányításával.

4 дня назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

@Isten Fia Ó, micsoda nagy szavak!

6 дней назад
Isten Fia
Isten Fia

Istvánné Mogyorósi.A Magyarok maradnának ha a hazaárulO1G és a narancsvörös kommunisták eltakarodnának végre az agymosott szavazóikkal együtt kínába pl.

6 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

@Pdf jdb akkor ki maradna?

6 дней назад
Pdf jdb
Pdf jdb

Meg! Ki a tolvaj csűrhével az országból!

6 дней назад
jeff brooklyn
jeff brooklyn

Két idióta egyszerre beszél..

6 дней назад

Далее

DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.

1:09:56

DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.

Dalfutár

Просмотров 29 тыс.

Világtalálkozó - Szinetár Dóra és Kéri László (rádióműsor)

52:01

Man Digs a Hole in a Mountain and Turns it Into an Amazing Apartment

15:18

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

9:55

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

ATV Magyarország

Просмотров 8 тыс.

Orbán bejelentette: A gazdaság újraindításának szakasza következik

15:10

Meghátrál a kormány a Fudan-ügyben?

17:26

Meghátrál a kormány a Fudan-ügyben?

ATV Magyarország

Просмотров 1 тыс.

Understand Native English Speakers with this Advanced Listening Lesson

24:45

Understand Native English Speakers with this Advanced Listening Lesson

English Speaking Success

Просмотров 801 тыс.

Csörte (2021-02-24) - HÍR TV

42:01

Csörte (2021-02-24) - HÍR TV

Hír TV

Просмотров 40 тыс.

Orbán altat - Miket beszél?! #14

19:22

Orbán altat - Miket beszél?! #14

Juhász Péter

Просмотров 27 тыс.

HIGHLIGHTS ARGENTINA 1 - 1 CHILE | COPA AMÉRICA 2021 | 14-06-21

3:10

HIGHLIGHTS ARGENTINA 1 - 1 CHILE | COPA AMÉRICA 2021 | 14-06-21

Copa América

Просмотров 1,7 млн

БЛУД ПРОТИВ СИЛАЧА СТАРОЙ ШКОЛЫ / РАЗОБЛАЧЕНИЕ

25:21