Deutsch Tamás: „Soha nem kecsegtet jóval, amikor vezető német politikus izomból nyilatkozik”

 • Опубликовано: 6 дней назад

  ATV Magyarország

  Élesen bírálta a német külügyminisztert Deutsch Tamás az ATV Híradójának adott nyilatkozatában, miután Heiko Maas kifogásolta, hogy a magyar kormány megvétózta a Kínával kapcsolatos uniós határozatot. A Momentum viszont úgy látja: Orbán Viktor Kína trójai falovaként viselkedik az EU-ban.

  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyaro...

JPFT TFPJ
JPFT TFPJ

Deutsch Tamás!!! Megvan már az érettségi ? :D

3 дня назад
Károly Gáncs
Károly Gáncs

Inkább hallgattál volna , a Ducéval együtt ! Kínai se...t nyalunk ???

4 дня назад
Endre Pápa
Endre Pápa

Ez a D.T. egy nagyon buta ember de jó pártot választott magának ahol elnézik ezt a kis hibáját.

5 дней назад
Peter Archer
Peter Archer

ezen az atv-én mindig ilyen büdös kommunista picsaszag van😒😒😒

5 дней назад
Peter Archer
Peter Archer

Orbán Viktor Az Istenkirály!!!!

5 дней назад
Ferenc Vass
Ferenc Vass

Überfaszakirályisten....😂

4 дня назад
PLAJBASZBLOG
PLAJBASZBLOG

Tompika, Tompika! Nem lesz ennek jó vége! Megint több csík került az asztalra a kelleténél. Szerintem ezt a "történelmi tapasztalatot" már itthon sem eszik. Tudod a németek szembe mertek nézni a náci múltjukkal. De vajh' elmondhatod ezt rólunk is?

5 дней назад
Eklund
Eklund

@PLAJBASZBLOG Mintha a mester panaszkodott volna , hogy valakik nem hajlandók szembenézni náci múltjukkal , de jól is van ez így , nem válhat minden álmunk valóra . Már az is valami , ha a fritzek meg a Csanád , a Gabi meg a Peti szembenézett a sötét múltjával . Kinek mi az öröm , hogy azt a kedvenc közhelyemet használjam , amit szólástan órán tanultam . Bocs mégegy : Ennél nagyobb örömöd , sose legyen . Ha pontatlanul idéztem , majd kijavítassz .

5 дней назад
PLAJBASZBLOG
PLAJBASZBLOG

@Eklund Tele vagy csalódással! De jó ez így. Elvégre nem válhat minden álmunk valóra. :)

5 дней назад
Eklund
Eklund

Megint csalódtam benned mester . Így becézgetni , drogozással vádolni senkit nem szabad , hát még egy ... Csak , azért mert szombaton is "dolgozik" . A fritzek annyira szembenéztek a múltjukkal , hogy most az EU-n keresztül akarják megregulázni Izraelt , dehát a patás , a tompíkával ezt is megakadályozta .

5 дней назад
visszatérős bejelentkezés
visszatérős bejelentkezés

csak nekem tűnik úgy,hogy a fityessnek az egész világgal baja van ?

5 дней назад
Sándor Kovács
Sándor Kovács

Jogos a vétó az állandóan szemétkedő gonosz liberálisok ellen.

5 дней назад
Steve Morvay
Steve Morvay

Pont erre a drogos véleményényére kiváncsi az EU. Ezek mindig hazabeszélnek. 😝

5 дней назад
Toke Janos
Toke Janos

Szopatjàk az àrulókat. Ennyi.

5 дней назад
Dóra Gáspár
Dóra Gáspár

Érdekes ez a nézet. Az EU-t egyedül le akarja szavazni a kormány, de Mo-n nem vezetik be az egyhangú döntéseket. Ott elég a 2/3 S ahhoz, hogy átírják akár a történelmet is

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

FELETTÈBB FURCSÀNAK TARTOM, HOGY AZ ELLENZÈK FEL AKARJA SZABADÌTANI TIBETET, DE AZ IGAZSÀGTALANUL ELCSATOLT TERÜLETEINK MAGYARJAI NEMCSAK, HOGY ESZÜKBE SEM JUTNAK, HANEM MÈG Ö ELLENÜK AGITÀLNAK ÈS ELLENSÈGESEN ÀLLNAK HOZZÀJUK. A Momentum nyíltan a magyar kötödésü pártok ellen kampányolt Szlovákiában is és Romániában is. Az ellenzéknek még annyi esze sincs, hogy ezt az ordító ellentmondást egyáltalán érzékelje. Ez egy csapnivaló, gyalázatos, aljas hozzáállás. Egyébként Deutsch Tamásnak teljesen igaza van. Az unió sorozatban akarja gyártani az elítélö nyilatkozatokat és szankciókat a világ bármely országáról, ha azok nem úgy gondolkodnak ahogy ök. Szép lassan már csak ellenségei lesznek a szervezetnek. Ez egy gigantikus önfelértékelés. Az unió nemcsak nevetségessé, de elutasítottá is teheti ezzel magát. Az úniós pancserok nem képesek felfogni, hogy úgy Oroszországnak, mint Kinának meg se kottyannak az ilyen felfuvalkodott elitélö nyilatkozatok, vagy szankciók. Ezekkel pontosan az ellenkezöjét éri el az unió, mint amit szeretne. Az unió vezetése hozzánemértö, huszadrangu "politikusok" kezében van, akik még a saját hazájukban sem tudtak komoly eredményeket felmutatni, és most ök akarják a világot leckéztetni. Bruhahahahaa...

5 дней назад
Atama -
Atama -

ilyen csicska lett az országunk...? úgy táncolnak a ficsúrok ahogy Kína, oroszok,vagy bármilyen authoriter ország fütyül? szégyen ...🤯🤢🤮

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

A németek nemcsak háborúban, hanem békében is veszélyesek Európára. Azon fáradoznak, hogy megcsinálják a 4. Birodalmukat. Erre kell nekik az unió. Az unió beképzeli magának. hogy ö a világ lelkiismerete, joga van mindenkiröl itélnie, büntetéseket, szankciókat kiszabnia. Bruhahaha... És eközben megpróbálják elfeledtetni a világgal az 500 évig tartó iszonyatos tombolásukat a világon, a gyarmatosítást, a rabszolgatartást, a értékek összerablását a világ összes népétöl, tölünk magyaroktól is. Ök a lelkükben, mentalitásukban a mai napig gyarmattartók. Németországnak legalább ezért látszólag egy kis lelkiismeretfurdalása van, - de az is csak farizeuskodás -, nemrég ismerték el hivatalosan, hogy az afrikai gyarmataikon népírtást folytattak. A többi nyugati gyarmattartó állam polgárai máig is, - nem titkolva -, büszkék arra, hogy milyen tökösen leigázták a világot. A hollandok, akik talán a legbrutálisabbak voltak a mai Indonéziában, kimondottan büszkék a rabszolgatartó múltjukra. Érdemes lenne alaposabban utánanézni mindenkinek, kik is voltak azok a nyugati államok, amelyek ma minket, - akik 500 évig magunk is gyarmatok voltunk -, erkölcsre, humanizmusra, "jogállamiságra" akarnak tanítani. Valamennyien gyalázatos múlttal, szégyenletes történelemmel a hátuk mögött akarják ezt álszent módon rajtunk gyakorolni. Egy kis izelítö pl. a német gyarmati múltból: https://ujkor.hu/content/a-nemet-gyarmatositas-es-a-nepirtasok-tortenete-interju-jurgen-zimmererrel A nyugati világrend magától is össze fog omlani. Csak emlékeztetöül: Kina lakossága nagyobb, mint az USA, Európa, Japán és Oroszország lakossága együtt. Kinában évente annyi mérnök és fizikus, kémikus, biológus stb. hagyja el diplomával az egyetemet, mint amennyi ezekböl az USA-ban összesen van. A világ menetének irányát elöre látni, ma már nem nagy kunszt. Csak az nem látja, aki nem akarja. De nem ez az igazi baj, hanem az, hogy a Nyugat már lelkileg elfásult, elfáradt, semmi kedve újraéledni, magát megvédeni stb., dekadens ideológiák keletkeznek, ez a hanyatlás áporodott szagát árasztják. Ez persze nem fog gyorsan menni, pár évtized kell hozzá, de 2050 elött nagy fordulat lesz. Most már csak a várható vesztes agresszivitása fog felerösödni, ahogy érzi, hogy egyre inkább sarokba lesz szorítva. Az, hogy egyszer majd Kina lesz a világ ura, már tulajdonképpen évezredekkkel korábban is világos volt. Ennek több oka is van, nem csak a népesség. Csak azt kell pl. közelebbröl megnézni, hogyan és milyen úton lett a nyugat világelsö, és hogyan lesz Kina világelsö. A különbség mindent megmagyaráz.

5 дней назад
Ferenc Vass
Ferenc Vass

Köszi ezt a sok munkát.......És mindet....

3 дня назад
Atama -
Atama -

🤣🤷🏼🤦

5 дней назад
Pityú Bá
Pityú Bá

Te ez most le “nácizta” a német politikusokat?

5 дней назад
PLAJBASZBLOG
PLAJBASZBLOG

Igen. És már kicsit sem burkoltan!

5 дней назад
zoltan kovacs
zoltan kovacs

@Vakond Simple A német politikát értelmezni mivel nagyon komplex nem elég 5-6 évet ott élni! Főképpen ha hézekos a nyelvtudás és nem érdekel nézed érted az ottanni híreket! A náci nem azt jelenti,hogy naponta horogkeresztes zászlót lobogtat vagy üti veri az idegeneket! Ellentétben veled én ismerem az német politikát-politkusokat terveket jobban mint a tenyeremet! Németországban is 2 oldala van minden érmének!!!!!Az átlag magyar hajlamos csak a fényes oldalát nézi!Mivel havonta fizeted a 17,50€ kényszer TV adót gondolom hogy tájékozott vagy! Pl ma milyen hirek voltak a Tagesschauban német köz TV ??

5 дней назад
Vakond Simple
Vakond Simple

@zoltan kovacs Nagyon nincs igazad.Hol nácik már?

5 дней назад
zoltan kovacs
zoltan kovacs

Miért nem azok? A gén és vér örökletes és nem változik csak a zászló szine amit lobogtatnak! Az "EGYESÜLT EUROPAI ORSZÀGOK" Csúcs diktatúra a nazi Hitler álma volt! Mivei tudatlan ember vagy ,hogy brüsszelben a németek adják a legtöbb képviselöket és ök diktálják az USA val közösen a EU politikát!!

5 дней назад
A. E. B.
A. E. B.

burkoltan LE

5 дней назад
A. E. B.
A. E. B.

Kedves Deutsch Tamás : Szerintem inkább soha nem kecsegtet semmi jóval, ha egy Fidesz-KDNP-s egyáltalán csak kinyitja a száját!!!! (és akkor még nem szólva arról, ha meg is szólal!!!) :D

5 дней назад
telelaci2
telelaci2

Tomi időről időre megmondja a frankót, hogy emlékeztesse a főnököt arra, hogy ő is itt van még és hű bajtárs. Emlékszem nemrég amikor még tagjai voltak az EPP-nek akkor azután miután legestapózta Wernert nem győzött bocsánatot kérni, kisnyuszi lett, de felfüggesztették szegényt. Azóta már ki is rúgták őket az EPP-ből és azt mond amit akar.

5 дней назад
Palkó Pityi
Palkó Pityi

Nem Magyarországot, hanem a magyar politikát támadják és az ország vezetését. Ha Magyarországot támadnák, az háborút jelentene.

6 дней назад
zoltan kovacs
zoltan kovacs

1-bites érlelmiségi!

5 дней назад
Zoltan Szabina
Zoltan Szabina

Szerintem CSK1Q enyhén szólva trójai

6 дней назад
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Orbán Viktor Koldustarisznyája

Plakátra vele Tompika, ahogy szoktátok mikor pofán b.sz a valóság benneteket! : )

6 дней назад

Далее

Az elrejtett hadsereg

5:42

Az elrejtett hadsereg

Hadtörténeti Múzeum

Просмотров 13 тыс.

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

9:55

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

ATV Magyarország

Просмотров 8 тыс.

Взрыв на заправке в Новосибирске

0:49

Взрыв на заправке в Новосибирске

РИА Новости

Просмотров 87 тыс.

Man Digs a Hole in a Mountain and Turns it Into an Amazing Apartment

15:18

Megkezdődött a vizsgálat Karácsony Gergely nyelvvizsgája ügyében

3:08

Ronaldinho: 14 Ridiculous Tricks That No One Expected

10:02

Ronaldinho: 14 Ridiculous Tricks That No One Expected

Real Madrid Albania

Просмотров 95 млн

Amikor nem engedi a párod, hogy szeresd....  www.tundersziv.hu

8:04

Amikor nem engedi a párod, hogy szeresd.... www.tundersziv.hu

Erika Némethi

Просмотров 22 тыс.

Újra elhallgattatták Jakab Pétert a Parlamentben

9:27

Újra elhallgattatták Jakab Pétert a Parlamentben

ATV Magyarország

Просмотров 27 тыс.

SABATON - Defence Of Moscow (Official Music Video)

4:16

SABATON - Defence Of Moscow (Official Music Video)

Sabaton

Просмотров 4 млн

A kínai nagykövetség bírálta Karácsony beszédét

16:38

A kínai nagykövetség bírálta Karácsony beszédét

ATV Magyarország

Просмотров 23 тыс.

Взрыв на заправке в Новосибирске

0:49

Взрыв на заправке в Новосибирске

РИА Новости

Просмотров 87 тыс.

BRANYA, MACAN - ПОПОЛАМ

2:20

BRANYA, MACAN - ПОПОЛАМ

GOLDEN SOUND

Просмотров 131 тыс.

Беспомощная сборная России / Черчесов, где идеи?

11:14