Orbán az ellenzéknek: Itt fogok maradni még sokáig az önök nyakán

 • Опубликовано: 6 дней назад

  ATV Magyarország

  TELJES ADÁS: www.atv.hu/videok/video-202106...

  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyaro...

Károly Daroczy
Károly Daroczy

Több mint félmillió kínai tanul Amerikában!!! (???) Ők miért nem a Fudan egyetemen tanulnak???

2 дня назад
Csaba Fenyő
Csaba Fenyő

Új hír (!!!) ha sikerül elérni az 5,5 százalékos GDP-növekedést, akkor a gyereket nevelő szülőknek 2022 elején VISSZAADJÁK a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadót az átlagjövedelem szintjéig keresőknek. Ez akár 800 ezer és 1,4millió forint is lehet családonként !!!! A szemét Orbán és a Fidesz ilyet merészel tenni a családosokkal !!

5 дней назад
Gallov Magdola Gallov Magdolna
Gallov Magdola Gallov Magdolna

Ha szerencsénk van akkor ,,itt fog maradni még sokáig --mert az ellenzéki oldalon se országépítő programot se olyan kaliberű politikust nem látok aki kiáll az országért és a nemzetért .

5 дней назад
csaszii
csaszii

A többirányú gazdasági kapcsolat kiépítése mindig hasznos egy ország számára. Egy gazdaság kapcsolat akkor eredményes, ha mindkét fél jól jár. Érdemes lehet megvizsgálni egy másik fajta aspektusból, hogy milyen gazdasági lehetőségek alakulhatnak ki egy magyar-kínai kapcsolatból.

5 дней назад
Rajna Vilmos
Rajna Vilmos

Nem az egyetem ellen kellene tüntetni, az egyetem egy szuper ötlet! Inkább a finanszírozás módja ellen kellene fellépni.

5 дней назад
Rajna Vilmos
Rajna Vilmos

@Marta Batyi ez valóban érdekes.

4 дня назад
Marta Batyi
Marta Batyi

R. V. - Milyen érdekes, amikor az MSZP 2010-ben örökségül hagyott 20 milliárd Euró, kb.7000 000 000 forint IMF hitelt, senki nem ment tüntetni, hogy eladósították az országot. Ebből a pénzből, vajon mennyi ment fejlesztésre, beruházásra, ami később jövedelmezhetett volna? 2013-ban visszafizettük ezt a hatalmas hitelt úgy, hogy a nulláról indult gazdaságunk még éppen csak éledezett. Most, hogy stabil a gazdaság, van jövedelme az országnak, pánikolnak 500 milliárd Ft beruházáson és mindenfélét kitalálnak, hogy eladósítják a gyerekeink jövőjét és a kommunista eszméket hozzák be a Fudannal. Ha az ellenzéken múlna, se fejlesztés, se beruházás, csak pénzszórás lenne, aztán az üres államkasszát feltöltenék IMF hitellel.

4 дня назад
lovasy levente
lovasy levente

Orbán lop, lop, lop rikácsolja az ellenzék a háromnegyedes média fölénnyel. Hát igen, valahogy tényleg idelopta(?) a lélegeztető gépeket, a vakcinát, az ellenzék által elkótyavetyélt stratégiai ágazatokat. Visszalopta(?) az egészségügy-oktatás működőképességét pedig 2010-ig sikerült az MSZMP – SZDSZ párosnak majdnem csődbevinni, jóindulatú privatizációs szándékkal mindkettőt. Orbán lop-lop-lop üvölti a felhergelt lumpenproli csőcselék is hiszen szuperkórházat akar, szuper Zene-Házát, új múzeumot-galériát, meg stadiont épít. Meg az atlétika meg a vízi sportok Brrrr..... A gonosz Orbán még a jóságos külföldi bankokat, multikat is megadóztatta, pedig 2010-ig csak egy kis szimbólikus, incifinci adót fizettek. Meg a csóri, pénztelen internetes szolgáltatókat is meg akarta adóztatni de a jóságos ellenzéknek sikerült mozgósítani és megvédte szegényeket. Pazarolja az Orbán a pénzt a családokra, az oktatásra, még egy világhírű egyetemet is ide akar hozni. Borzasztó Az agysebészek, atomtudósok, feltalálók stb. óriási tömegei meg hiába akarnak ide bejönni, segíteni, kényeztetni a magyar lakosságot. Még a szegény ellenzék is miatta bújt össze, pedig milyen kényelmetlen lehet a szésöbalnak és a szélsöjobbnak összesimulni, szorongani, egy akolban. Igen, szerintem is ezért az Orbán a hibás. Meg szegény liberálbolsevik bérkommentelőknek a napi 14-15 órás rabszolga munkájáért is, mert felmérgesítette a gazdájukat, aki most végkimerülésig dolgoztatja öket.

5 дней назад
Thomas U
Thomas U

Karigeri két szatyorral odaállhat a Gyurcsány házaspár mögé. A krumplit Jákobpeti hozza. Péter, engedd le a karod, ne lengesd! 🙄

5 дней назад
lovasy levente
lovasy levente

Amikor az ismeretlen valóság szembe jön? :) A fudáni egyetemre 100 milliárd forint és a telek a magyar fél részesedése. Kína részesedése: 450 milliárd forint értékben kínai pénzből kulcsrakészen az egyetem összes épületét, infrastruktúráját. Mindezt a saját tervezőivel, saját cégeivel felépíti. Egy közérdekű vagyonkezelői alapítvány (magyar-kínai kuratórium) lesz az egyetem tulajdonosa, irányítója és felügyelője. A 450 milliárd Ft költséget az alapítvány fizeti vissza. A bevétel: a tandíjakból, és a kutatás-fejlesztési projektek által kitermelt haszonból gazdálkodik az alapítvány és törleszti a költségeket. A Fudan egyetem a világranglista 34. helyén áll, aminek közelében sincs más bp.-i egyetem. De egy ilyen versenytárs talán jót tesz a Kamugeri-féle egyetemi adjuntusokkal sűrűn megtűzdelt, tőlük kinevelt, kiképzett hazai egyetemi világunkban. Egyetlen de nagyon feltűnő „hibája“ vagy hiánya(?) a fudáni egyetemnek: nincs CEU-féle gender-szak! Csak orvosokat, mérnököket. Informatikusokat meg hasonló, ma már nem különösebben piszi, nem is divatos, hagyományos szakembereket képeznek. De azokat a világ csúcsán, a világ élvonalában! Ugye a sötétség a szivárványlatrinában mindig félt a fénytől?

5 дней назад
lovasy levente
lovasy levente

A rezsiköltségeket most már nem fogjuk tizenötször emelni! Ingyen pénzt adunk meg örök életet is. Félmillió forintos csekket minden lefényképezett, igazolt liberálbolsevik szavazatért! Le az Orbán diktatúrával! O1G, jogállammentes diktatúra, Mészáros, „nincsszabadsajtó”, Orbán mindig lop , CEU elüldözve. A „propagandistákkal” és politikusokkal börtönbe és a Fidesz szavazókkal munkatáborokba! Elvenni és testvériesen szétosztani mindenki ingó-ingatlan vagyonát, akit a forradalmi tanács felírat a kuláklistára! Minek nekünk a világszínvonalú szuperkórház Bp.-re? Minek beruházni a nemzetközi vasúti szállításba? Az energiaiparba (Paks II) s egyéb stratégiai ágazatokba? Minek pénzt költeni a fiatal családokra? Minek visszaállítani a végre eltörölt a 13 havi nyugdíjat? Minek költeni az oktatásra, meg még egy világhírű egyetem meg diákváros építésére? Ilyen ostobaságra nem költöttünk a nyolc libsibolsi év alatt, mert már Meggyes Petike megmondta: több pénzt az embereknek! A főcenzor Ildikó is megmondta: nem lesz gázáremelés! Nem hazudtunk csak reggel, délben meg este. Èjjel meg délelőtt csak nagyon-nagyon ritkán! Valóban nem bontottuk ki az igazság minden részletét. De Fletó cégeinél tényleg nem volt gázáremelés! A „belpesti“ embereknek meg sokkal de sokkal több pénz, privatizált cég és ingatlan jutott mint bármikor korábban. Tudtuk, mertük, tettük! A múltat végképp eltörölni Rabszolga had indulj velünk! A föld fog sarkából kidőlni Csórik voltunk de majd mindnyájan gazdagok leszünk! Előre a tanácsköztársaságért! Szavazzatok a sokpárti koalícióra proletárok!

5 дней назад
Justin Wylde
Justin Wylde

Itt biztos hogy nem! 🇭🇺

5 дней назад
Justin Wylde
Justin Wylde

O1G

5 дней назад
Vakond Simple
Vakond Simple

Húsz év... legalább tudjuk hol nem lesz😆.

5 дней назад
Mihály Vidács
Mihály Vidács

Minden nap lenyűgöz,ahogy a balos értelmiség elsiklik afelett,hogy egy náci pártot akar hatalomra segíteni!

5 дней назад
Gonzo
Gonzo

ÁMEN!

5 дней назад
Tibor Kozma
Tibor Kozma

Nagyon helyes mit akar az ellenzek meg egy szamarat se tudna vezetni tuntetgetni lehet majd megu jak aztan hazamennek nidermuller meg csak terdepeljen addig mig en nem szolok neki igazan tudhatna mi gyarmat voltunk es nem gyarmatositok hajra magyarok

5 дней назад
Andru Negru-Gjor
Andru Negru-Gjor

ocska demagogia presszo szinten fecseges

5 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

Amit az ellenzék tálal, azt valójában az ellenzékiek követték el.

5 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

Hát ha az ellenzéki összefogás politikusai teret nyernek, biztos hogy odais eljutnak, / minden falvakban / mennek is majd padlást sepregetni a csicskások.

5 дней назад
Pdf jdb
Pdf jdb

🇭🇺 ORBÁN TAKARODJ 🇭🇺

6 дней назад
Marta Batyi
Marta Batyi

Pnf jdb - Ismered azt a mondást? "Az ostoba embereknek minden zavaros, kivéve a nagyon egyszerű dolgokat". Az ellenzéki politikusok nagyon is tisztában vannak ezzel, azért csak annyit mondanak a támogatóiknak, " Mészáros, stadion, a Fidesz lop, csal, hazudik, Orbán takarodj!" Többet úgysem tudnának felfogni, de látszik, hogy ennyit megértenek.

4 дня назад
Pdf jdb
Pdf jdb

Maximum a rácsok mögött!

6 дней назад
lovasy levente
lovasy levente

Orbán lop, lop, lop rikácsolja az ellenzék a háromnegyedes média fölénnyel. Hát igen, valahogy tényleg idelopta(?) a lélegeztető gépeket, a vakcinát, az ellenzék által elkótyavetyélt stratégiai ágazatokat. Visszalopta(?) az egészségügy-oktatás működőképességét pedig 2010-ig sikerült az MSZMP – SZDSZ párosnak majdnem csődbevinni, jóindulatú privatizációs szándékkal mindkettőt. Orbán lop-lop-lop üvölti a felhergelt lumpenproli csőcselék is hiszen szuperkórházat akar, szuper Zene-Házát, új múzeumot-galériát, meg stadiont épít. Meg az atlétika meg a vízi sportok Brrrr..... A gonosz Orbán még a jóságos külföldi bankokat, multikat is megadóztatta, pedig 2010-ig csak egy kis szimbólikus, incifinci adót fizettek. Meg a csóri, pénztelen internetes szolgáltatókat is meg akarta adóztatni de a jóságos ellenzéknek sikerült mozgósítani és megvédte szegényeket. Pazarolja az Orbán a pénzt a családokra, az oktatásra, még egy világhírű egyetemet is ide akar hozni. Borzasztó Az agysebészek, atomtudósok, feltalálók stb. óriási tömegei meg hiába akarnak ide bejönni, segíteni, kényeztetni a magyar lakosságot. Még a szegény ellenzék is miatta bújt össze, pedig milyen kényelmetlen lehet a szésöbalnak és a szélsöjobbnak összesimulni, szorongani, egy akolban. Igen, szerintem is ezért az Orbán a hibás. Meg szegény liberálbolsevik bérkommentelőknek a napi 14-15 órás rabszolga munkájáért is, mert felmérgesítette a gazdájukat, aki most végkimerülésig dolgoztatja öket.

5 дней назад
Pdf jdb
Pdf jdb

Itt biztos hogy nem!

6 дней назад
Gabesz69
Gabesz69

22 után fogyókúrás tisztogatás indul

5 дней назад
Rudolf Magyar
Rudolf Magyar

Az illetéktelen hatalom gyakorlásának pontos időpontja 2011. április 19.!! Szavaztak róla, de, mivel a nemzeti hitvallás, ami első bekezdése az Alaptörvénynek és zárt fejezete, ezért, annak jognyilatkozat tartalma miatt, a képviselők (pártostól, kormányostól), kiléptek a Magyar Állam hatályos jogrendjéből. Ez nem vélemény, ez nem elmélkedés, hanem tény! Ők, magukat zárták ki a beterjesztett törvény javaslat 2/3-os elfogadásával. A jogi nyilatkozat, itt olvasható: "Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmányt, mert egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk érvénytelenségét." Ehhez tudni kell, hogy a Magyar Köztársaság Alkotmánya, az 1949-es módosított változata. Ez az Alkotmány adott a képviselőknek jogot a népszuverenitást elfogadó képviselőknek a törvények és jogszabályok meghozatalára. Ezért, bár a Ház szabályainak értelmében zajlott a szavazás, ezért e jogi nyilatkozat tartalma értelmében, valójában, a mandátumukat elveszítették! Ez olyan, mint, amikor a megbízott ügyvéd vissza adja a megbízási szerződését!

6 дней назад
Terèzia Baki
Terèzia Baki

Köszönöm a támogatást.

6 дней назад
Nemfélünkésnemfázunk OrbánViktoraKirályunk
Nemfélünkésnemfázunk OrbánViktoraKirályunk

Nagyon jól teszi!

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Te hazaáruló csutieb, hát nem szegyenled el magadat?!!? 🤔😒

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Szajerozd le a csuti orsós gazdad😂😂😂

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

@Rudolf Magyar 👍🤣🤣🤣🤣👍👍

6 дней назад
Rudolf Magyar
Rudolf Magyar

A NYELVÉRE KELLETT VOLNA LANDOLJÁL, NEM A 3,14(CSÁJ)ÁBA!

6 дней назад
Sali Laszlo
Sali Laszlo

6:44 Ez a szirszar-sárember egy mondatot sem tud értelmezni/olyan a színháza is mint ő:buta és beteg/. Ez egy paranoiás beteglélek, aki mindig a zsidókártyát húzza elő,ha kiderül hogy ostoba és tolvaj.

6 дней назад
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Orbán Viktor Koldustarisznyája

Itt leszek és 20 évig nem járok majd be a munkahelyemre...

6 дней назад
Adam Vigh
Adam Vigh

@Orbán Viktor Koldustarisznyája Ha szerencséje lesz talán kíniak neki fogják ítélni leghűségesebb komcsi kutya címet. :)

6 дней назад
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Orbán Viktor Koldustarisznyája

@Dr Dre A szocik alatt is ezt csinálta, ez a bérből élő, munka hőse. 😄

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

👍🤣🤣🤣👍👍

6 дней назад
Adam Vigh
Adam Vigh

Egy igazi parazita ez az Orbán.

6 дней назад
Bela Nagy
Bela Nagy

Fuuu micsoda kommunista dumák! Attyaúristen

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Nem él az ...addig 😏

6 дней назад
lovasy levente
lovasy levente

@Dr Dre Összehordta a szél a szemetet Dobrev csicskácska??

5 дней назад
Pdf jdb
Pdf jdb

Remélem is hogy nem 🇭🇺👍🇭🇺

6 дней назад
Gyula Kovács
Gyula Kovács

@Adam Vigh Ekkora tömeghez acél sodrony kell :).

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

@Halezun1 hát, igen...ezt a bőrünkön tapasztaljuk, nap mint nap...

6 дней назад
Halezun1
Halezun1

@Dr Dre az ilyen tipusu emberektol tavol all a lelkiismeret

6 дней назад

Далее

Orbán: Nekünk azért jobb véleményünk van magunkról

9:47

Orbán: Nekünk azért jobb véleményünk van magunkról

Telexponthu

Просмотров 99 тыс.

ЕвроДом #2 | Белый, Чебатков, Гурам, Стахович

48:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde Karşılama Töreninde

0:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde Karşılama Töreninde

News Center

Просмотров 114 тыс.

BRANYA, MACAN - ПОПОЛАМ

2:20

BRANYA, MACAN - ПОПОЛАМ

GOLDEN SOUND

Просмотров 131 тыс.

Fudan-ügy: Peking szerint Karácsony durván beavatkozott Kína belügyeibe

9:26

Csörte (2021-06-09) - HÍR TV

41:18

Csörte (2021-06-09) - HÍR TV

Hír TV

Просмотров 37 тыс.

Speedzone használtteszt: Mercedes-Benz 190D: 190D, az elpusztíthatatlan

36:46

Sznobjektív - A 10 legmérgezőbb magyar popsztár

43:05

Sznobjektív - A 10 legmérgezőbb magyar popsztár

ATV Magyarország

Просмотров 6 тыс.

ЕвроДом #2 | Белый, Чебатков, Гурам, Стахович

48:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde Karşılama Töreninde

0:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde Karşılama Töreninde

News Center

Просмотров 114 тыс.

BRANYA, MACAN - ПОПОЛАМ

2:20

BRANYA, MACAN - ПОПОЛАМ

GOLDEN SOUND

Просмотров 131 тыс.

ГИГАНТСКИЙ ПОП ИТ ДЛЯ НОГ - DIY

9:50

ГИГАНТСКИЙ ПОП ИТ ДЛЯ НОГ - DIY

GopherVid

Просмотров 1,3 млн

Tiny Fish Acting like Turtles #Shorts

0:32

Tiny Fish Acting like Turtles #Shorts

BlacktipH

Просмотров 7 млн