Gyurcsány szerint a Fidesz hideg polgárháborút folytat az ország egyik felével szemben

 • Опубликовано: 6 дней назад

  ATV Magyarország

  Az ATV Start vendége Vadai Ágnes alelnök, DK.

  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyaro...

Zolee Little
Zolee Little

" merjünk kicsik lenni, és hajoljunk meg a nagy országok akarata előtt", " hallgassunk és álljunk be a sorba", " fizetni kell az IMF hiteleket, mert az ország csak úgy képes talpon maradni" , " napi 20 ezer forintig nem bűncselekmény lopni", " majd jönni fognak ide más szegény országokból olyan emberek akiktől majd nem kell félni" " ha nem tetszik itt el lehet menni az EU-ba élni, nyitva vannak a határok", " tüntethet a nép, majd megunják és hazamennek", " EURO áras gázár lesz a lakosságnak rövid időn belül (360Ft/m3)", " mindent privatizálni kell magánkézbe, az államnak nincs szüksége magántulajdonra", " Soros György egy tiszteletreméltó ember", " a cigányoknak alanyi jogon jár a segély, akkor is ha egyáltalán nem akarnak dolgozni", " csak az első 1 milliómat ne kérdezzék honnan szereztem még 1990-ben", " fizetős egészségügyet " ... stb. Akinek ez a szoci világ megfelelő lenne...szavazzon rájuk.

2 дня назад
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa

Hidegháborút?🙄😂🤣

3 дня назад
Andru Negru-Gjor
Andru Negru-Gjor

tetelesen hazudik .

5 дней назад
Csaba Fenyő
Csaba Fenyő

Új hír (!!!) ha sikerül elérni az 5,5 százalékos GDP-növekedést, akkor a gyereket nevelő szülőknek 2022 elején VISSZAADJÁK a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadót az átlagjövedelem szintjéig keresőknek. Ez akár 800 ezer és 1,4millió forint is lehet családonként !!!! A szemét Orbán és a Fidesz ilyet merészel tenni a családosokkal !!

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Mintha Gyurcsány vezér mondta volna, hogy *"Földönfutóvá teszünk benneteket, nem lesz kegyelem, nem lesz árokbetemetés, rács mögött találjátok magatokat..stb." Ehhez még Márki-Zay hozzátette, hogy a lámpavasakat is be fogja vonni a politikai rendszerváltás eszköztárába. Hogy Bangóné lepatkányozta fél Magyarországot az már csak hab a tortán. És hogy a miniszterelnököt, - akinek egy békés, ragyogó évtizedet köszönhetnek ezek a csibészek is - , büntetlenül le O1G-zhetik, ami a világon köztudottan egyedülálló ellenzéki luxus-kedvtelés, azt jutalomnak tekintik jó aknamunkájuk elismeréseként.* Nos hát ezek azok a nemzetellenes, acsarkodó vadak, akik ellen az országot a miniszterelnök KÖTELES megvédeni. Mit tehet a Fidesz jobbat annál, hogy az országot megpróbálja megvédeni a cudar, agresszív, nemzetellenes belsö ellenségtöl? Az elmúlt békés évtizedben az örökké sipítozó, szakadár Gyurcsány, a fökolompos megduplázta vagyonát csak úgy mellesleg stb. És még ök panaszkodnak bruhahahhaaa... Ne röhögtessetek, mert cserepes a szám.... bruhahahha.... Képmutató, hazudozó, álszent lókötök...

5 дней назад
Gallov Magdola Gallov Magdolna
Gallov Magdola Gallov Magdolna

Gy. F. ,,a fideszesek úgy viselkednek mint akik felsőbbrendűséget képviselnek ,,---ez csak azért van mert tényleg morális felsőbbrendűséget képviselnek mégpedig a nemzet és a haza iránti elkötelezettséget .

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Az öszödi beszéd margójára... Dögevö Keselyük köröztek fölöttünk, Öszödön kiderült, hogy „mindent felettünk“. Velünk a Gyurcsány-párt iszonyúan elbánt, Lerobbant országunk, ezért hívtuk Orbánt. Dilettáns Katyvasszal hülyítenek ismét, Kanaánt ígérnek, söt „szabadságot“ is még. Sátáni kísértés környékez meg kamaszt, Gyurcsány szájából folyvást döl a malaszt. Dúvadok Ketrecben, röpködnek a párnák, Úgy tünik, mintha ökk a diadalt várnák. De eljött az ideje a rendcsináló kéznek, Majd a választáson ismét nagyot néznek.

5 дней назад
Zolee Little
Zolee Little

Fasza !

2 дня назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Milyen verset írna Juhász Gyula ma Gyurcsányról, a Szemkilövetöröl? Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez az ösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.

5 дней назад
sandrolazio
sandrolazio

Követeljük, hogy Ágnes vegye vissza a maszkot!!! Azért mindenek van határa, a jó ízlésnek is! 😜

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Azok voltak a "régi szép bolsi" idök, amikor Rákosi Piros Farkasait felváltották Kádár Apró Kiss Dögei. Ezt a korszakot akarják most visszahozni Gyurcsány Fekete Vadai. Ezzel persze a kép még nem teljes. Mert van nekünk egy gögös, önhitt és arrogáns bolsevik grófnönk is, az Apró-Dobrev uralkodóház leszármazottja. Tehát az ellenzékkel nem csak a kommunizmus éledne újra, hanem a feudalizmus is.

5 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

Csodálkozunk hogy milyenek a fiatalok? Ezek a Jakab félék után? Gusztustalan politikát gyakorolnak az ellenzéki összefogás politikusai.

5 дней назад
Zolee Little
Zolee Little

A gengszter-köcsög ballibsiknek megvan az a szerencséjük, hogy mindig felnő egy tudatlan-ostobácska gyerek generáció akiket be lehet hülyíteni 18-30 év között cukrosbácsi ajándékozós módszerrel (Soros - Gyurcsány - Horn - Meggyesi). Aztán persze idősödnek a fiatalok és megjön az eszük miután elég sokat adóztak és kirabolták őket, de addigra már a hatalmon lévő mocsok-komcsik lerabolják és legyengítik az országot, amit utána kurva nehéz egy normális szintre visszatornázni bárkinek is (leépített nettó átlagfizetés, GDP, szociális szolgáltatások, szar közbiztonság, hivatali korrupció, rendőri erőszak ). A hülye fiataloknak sajnos az nem elég bizonyíték, hogy a világon a nemzetközi minősítőknél "befektetésre alkalmas" ország vagyunk és fejlődünk szépen... ami pedig azt mutatja, hogy nincs hatalmuk felettünk egyenlőre a bolsevik-libernyák-komcsiknak.A rohadékok mindig legyengítik a kiszemelt országokat majdnem egészen az államcsődig, abból is látszik hol tevékenykednek.

2 дня назад
Margó Oláh
Margó Oláh

Mekkora szarházi banda!! Meg mindig vissza, vissza felé haladunk. Ha Gyurcsány olyan sokat,lopott,csalt miért nem számoltatta el a Fidesz??? Mert akkor nagyot buktak volna a Szent kormány. Mert tíz éve semmit nem tettek, hogy az ország gazdag ország legyen .De nem csak a keresztény kormány hanem minden Magyarországon élő magyarokat akik ide fizetik az adót egészségügyi járulékokat ipar üzési, gépjármű adót. Meg a fene tudja hogy mi mindenre kérnek, sőt kegyetlenül be hajtanak minden fillért. Orbán kormány végre mutasson példát Gyurcsánynak,hogy ő milyen tökös ember.Szerintem egy nagy nulla mert ha valaki mondneki, nem tetsző dolgot, fel üvöltés jön!!!Gyurcsány, Gyurcsány, Apró villa!!!! Hol van apucika kő bandája?????👹👹👹👹👹👹👹👹

6 дней назад
Kaczor
Kaczor

Ágnes napról napra szebb … 👀

6 дней назад
Nemeth Laszlo
Nemeth Laszlo

Mi az, hogy csicska sajtó? Ágika te nagyon primitív vagy!

6 дней назад
Rock Star
Rock Star

Ágika milyen hangnem ez??? Feri megmondta hogy csak a szeretet nyelvén, te meg!!!!???? Jajj bántják a politikus társaimat, hüp, hüppp, hüüp ,de most visszamegyek csak azért jöttem ki hogy tudjatok róla. Véletlenül sem hazudtam és nem akartalak benneteket fölhergelni hogy berontsatok az MTVA székházba.

6 дней назад
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó

Gyurcsány meg a másik felével szemben. Tudjátok? " Ellehetleníteni mindenféle értelemben. " Az itt elhagzottak szerint, akkor az atv a ti csicskasajtótok?

6 дней назад
Mihaly Mezei
Mihaly Mezei

Gyurcsány a kurcsány hiteles forrás. 👍🤣

6 дней назад
zoltan kovacs
zoltan kovacs

A szemeket kilövető és gumibot demokrácía Oligarch!Ez kell a magyar agyhalott birkáknak!A korrupt kriminális brüsszelből(USA csicskások)= csúcs Diktatúra (német-francia-holland-belgák ) álltal távirányított szoga-szoldos helytartók (marionette báb-kormány) akik mint eddig is brüsszel minden utasítását parancsát teljesítik! ùgy mint a kommunista Sztálin-nácik ismételten eladják hazánk szuverenitását a nyugat csúcs diktatúrának! FUCK! EGYESÜLT EUROPAI ÀLLAMOK = A NÀZI FASCHISTA HILER ÀLMA!

6 дней назад
Zoltán Tóth
Zoltán Tóth

! ! ! F O R R A D A L M A T ! ! ! A revíziós háborúskodásban érdekelt, kontinensünk és régiónk pusztulásba terelésére készülő, egyúttal rég meghaladott, dinasztikus és monarchikus ábrándokat dédelgető, fasiszta magyar rezsim, totálisan félreértve a korszakos kihívást, melyet egy globálisan egységesülő-újraszerveződő emberiség létrejötte indokol, olyan értelmetlen katasztrófába hajszolja a saját népét, egyben szűkebb-tágabb régióját, amely könnyen történelmi léptéket is meghaladó tragédiába torkollhat. A rezsimünk felelősségteljes megfontoltságot élből elutasító, esztelen ámokfutását látva megállapítható: nagyon nagy a baj! (Megjegyzem, ideje lenne észrevenni - mégha ez a Karmelita Sasfészekben nem akaródzik tudatosulni -, hogy az "orbánizmusunkat" geopolitikai játszmák manipulálásában, ám a mi kárunkra, már rég kihasználják.) Európa mind rémisztőbben recseg-ropog, mélyülnek azon hasadékai, melyek mentén szétszakadhat. Nagy birodalmak születhetnek, mint mindig, tűzben-vérözönben, ám mi (a térségünk), hála a hitvány elitünknek, s persze legelsősorban önmagunknak köszönhetően, ezen "nagyok" közé szorulunk - ütközőzónának. A lovak szemét véresre korbácsolva, eszeveszett őrületben vágtatunk a szakadék felé! Orbán Viktor egy fasiszta diktátor - ki deklaráltan nem "honvédelemre", hanem hódításra készül! (Nem véletlenül fondorkodik a "balkáni lőporos hordó" körül, nem céltalanul mesterkedik Kárpátalján is ...) Csakis forradalommal lehet elűzni (ne dőljenek be az öléből tessék-lássék, "fékezett habzással" vakkantgató kamuellenzékének - BOJKOTT), de amennyiben késlekedünk, ő készségesen a háborújába vezet mindannyiunkat! Mindenki felelős mindenért, nincs kivétel – így gondolkozzanak! Az óra ketyeg ... #vesszenazsarnok

6 дней назад
Zolee Little
Zolee Little

Zoltán Tóth : te elmebeteg vagy, nem is kicsit. Gyurcsány: " merjünk kicsik lenni, és hajoljunk meg a nagy országok akarata előtt", " hallgassunk és álljunk be a sorba", " fizetni kell az IMF hiteleket, mert az ország csak úgy képes talpon maradni", " napi 20 ezer forintig nem bűncselekmény lopni", " majd jönni fognak ide más szegény országokból olyan emberek akiktől majd nem kell félni", " ha nem tetszik itt el lehet menni az EU-ba élni, nyitva vannak a határok", " tüntethet a nép, majd megunják és hazamennek", " EURO áras gázár lesz a lakosságnak rövid időn belül (360Ft/m3)", " mindent privatizálni kell magánkézbe, az államnak nincs szüksége magántulajdonra", " Soros György egy tiszteletreméltó ember", " a cigányoknak alanyi jogon jár a segély, akkor is ha egyáltalán nem akarnak dolgozni", " fizetős egészségügyet ", " csak az első 1 milliómat ne kérdezzék honnan szereztem még 1990-ben",... stb. Ha neked ez kell, szavazz a Csótányra.

2 дня назад
Rock Star
Rock Star

A másik ami nagyon tetszik. : - Jajj olyan nagyon szeretnék veletek tüntetni, de annyira fáj a lábam!!! Ilyenek vagytok!! Milyenek, hát ilyenek?!! XDDD Csináljunk forradalmat, csak valaki oldja már meg helyettünk! :-)))

6 дней назад
Rock Star
Rock Star

" Forradalmat! " Mindenki az utcára, én meg majd szorgalmasan nyomkodom a billentyűket tovább!!!!!!! Aki nem megy az gyáva, ne is törődjetek azzal hogy én a fotelből osztom az észt!! XDDDD

6 дней назад
zoltan kovacs
zoltan kovacs

Paradox! 1-Te primitiv! A 2% fegyverkezési kiadás az USA EU-NATO követelménye! 2-Mi van Kárpátalján? Kik voltak (vannak)k a hatalmon Kiewben?? kik támogatták 2014-ben az ukrán Bandera - SWOBODA -ASOW -náci-faschista bandát és a kormány puccsot?"(Tjahnybok / Arseni Jazenjuk / nácik!) 3-)A fejedben rendezd a káoszt és a globális gondokat! 4-.)Világ proletárja egyesüljetek ?? "globálisan egységesülő-újraszerveződő emberiség létrejötte indokolt" Sz@rok a soros-globalista eszmékre!Remélhetőleg a te órád gyorsabban ketyeg!

6 дней назад
Gonzo
Gonzo

tőletek nem ritkán olvasni ennyi ékagyú baromságot.

6 дней назад
Sarolta Tóth
Sarolta Tóth

😯😂🤔

6 дней назад
Emese John
Emese John

Elég a beteg szektából

6 дней назад
karácsonyi krampusz
karácsonyi krampusz

hmmm...a beteg szekták alatt mégis melyekre gondolt?...☺☺☺ Thank!

2 дня назад

Далее

DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.

1:09:56

DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.

Dalfutár

Просмотров 29 тыс.

HIGHLIGHTS ARGENTINA 1 - 1 CHILE | COPA AMÉRICA 2021 | 14-06-21

3:10

HIGHLIGHTS ARGENTINA 1 - 1 CHILE | COPA AMÉRICA 2021 | 14-06-21

Copa América

Просмотров 1,7 млн

Erdoğan-Biden Görüşmesi

0:38

Erdoğan-Biden Görüşmesi

Amerika'nın Sesi

Просмотров 107 тыс.

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

9:55

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

ATV Magyarország

Просмотров 8 тыс.

Egynapos csúcstalálkozót tartott a NATO Brüsszelben

2:25

Egynapos csúcstalálkozót tartott a NATO Brüsszelben

ATV Magyarország

Просмотров 71

A kínai nagykövetség bírálta Karácsony beszédét

16:38

A kínai nagykövetség bírálta Karácsony beszédét

ATV Magyarország

Просмотров 23 тыс.

Szavakon túl - Gálvölgyi János (Klubrádió)

53:51

Szavakon túl - Gálvölgyi János (Klubrádió)

Kadarkai Endre

Просмотров 80 тыс.

Fudan-ügy: Peking szerint Karácsony durván beavatkozott Kína belügyeibe

9:26

Háttérkép (2021-06-10) - HÍR TV

41:50

Háttérkép (2021-06-10) - HÍR TV

Hír TV

Просмотров 47 тыс.

HIGHLIGHTS ARGENTINA 1 - 1 CHILE | COPA AMÉRICA 2021 | 14-06-21

3:10

HIGHLIGHTS ARGENTINA 1 - 1 CHILE | COPA AMÉRICA 2021 | 14-06-21

Copa América

Просмотров 1,7 млн

Erdoğan-Biden Görüşmesi

0:38

Erdoğan-Biden Görüşmesi

Amerika'nın Sesi

Просмотров 107 тыс.

На АЗС в Новосибирске произошел взрыв

1:35

На АЗС в Новосибирске произошел взрыв

Телеканал Звезда

Просмотров 216 тыс.

Бедная девочка попала в богатую семью

9:02

Бедная девочка попала в богатую семью

Трум Трум СЕЛЕКТ

Просмотров 399 тыс.

ГИГАНТСКИЙ ПОП ИТ ДЛЯ НОГ - DIY

9:50

ГИГАНТСКИЙ ПОП ИТ ДЛЯ НОГ - DIY

GopherVid

Просмотров 1,3 млн