Lejáratókampányba kezdett a Fidesz Karácsony Gergely ellen

 • Опубликовано: 6 дней назад

  ATV Magyarország

  Az ATV Start vendége Lakner Zoltán politológus, a Jelen főszerkesztője.

  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyaro...

John To
John To

A momentum csicska "fuggetlen objektiv" lakner akarja osztani az eszt?

2 дня назад
Mária Molnár
Mária Molnár

Karácsony saját magát járatja le. MIniszterelnök szertne lenni 1 %-os párttal a háta mögött. Ez vicc.

2 дня назад
Raisonneur
Raisonneur

Cuncika és Mancika itt beszélgetnek. Cuncika amúgy kollégája annak a Dórának, aki ostobaságokat szokott mondani a pénteki Ötben.

2 дня назад
Peter Archer
Peter Archer

Fajkashájzí 2. nujjla😂🤣🤣🤣🤣🤣

2 дня назад
Peter Archer
Peter Archer

ORBÁN A VIKTOR AZ ISTENKIRÁLY!!!

2 дня назад
Peter Archer
Peter Archer

Kamugerinek nem kell segítjég ehez😂🤣🤣😂🤣🤣🤣csak a kávé lesz kevés.....

2 дня назад
Károly Varga
Károly Varga

Tamás , TE meg a Fidesz a saját zsebből fizesd ki , ne mindent a Magyar Nép fizessen ki.....

3 дня назад
CarlDanceHard
CarlDanceHard

Engem nem érdekel a Fidesz vs Karácsony gergely botrány, de komolyan mikor már a youtube hírdetés is ezt dobja fel komolyan szánalmas. Szomorú hogy valóban fizettek egy drága reklámért csak azért hogy egy másik embert lejárassanak. Persze nyilván lesz is aki bedől neki,....

3 дня назад
Atteee
Atteee

Csodálkozik valaki? Karácsony nagyon jól tudta, hogy ha bejelenti az indulását a miniszterelnöki székért (korábbi ígérete ellenére), a Fidesz bele fog állni és a torkának ugranak.

4 дня назад
Stella Stella
Stella Stella

Mert Kari Geri Gyurcsány analfabéta bábja, nulla potenciállal

4 дня назад
Maimonides Benjamin
Maimonides Benjamin

Sajnos nem nehez lejaratni azt, aki hazudik a vegzettsegerol, vagy a nyelvtudasarol. Smidt Pal is pofara esett a hazudozasa miatt, Karacsonybol sem lesz ezekutan miniszterelnok. Kivancsi vagyok, Gyurcsany orul vagy konnyezik😂😂😂

4 дня назад
Bertalan Fenyvesi
Bertalan Fenyvesi

Leírjuk valakiről az igazat az lejáratás? Karácsony Gergely egy nagy szerencsétlenség aki belebonyolódnik a saját hazudozásaiba.

4 дня назад
Attila Dormán
Attila Dormán

Karácsony Gergely saját magát járatja le.

5 дней назад
Ignac Miklos
Ignac Miklos

Milyen furcsa?! Ugye? Lejárató kampány ? A baloldal ezt teszi évek óta a kormány ellen .( Ez a politikai" nagy" teljesítményük . Talán elég is lenne bőven az ország vezetéséhez ez a brazil szappanopera ) most meg nyoszorognek ha a kormány visszabok . Aminek talán van is alapja !

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Én megmondom, hogy mi döbbent meg engem Karácsonnyal kapcsolatban a legjobban. Elkövette azt, amit a napokban a 11 éves fiammal a legnagyobb egyetértésben megbeszéltünk. Mondtam a srácnak: "Fiam, az élet bonyolult lesz neked is. Elöfordulhat, hogy úgy érzed, hogy hazudnod kell. Én nem mondom neked, hogy soha ne hazudjál. Olyan ember nem létezik, aki soha nem hazudott. Elvileg azon még az ember élete is múlhat, de a hazugság csak az utólsó mentsvár lehet. De egyet nagyon jól jegyezz meg, semmiképpen ne hazudjál olyan dolgokban, amelyekben nagy valószínüséggel kiderülhet, hogy hazudtál. És a legtöbb eset ilyen." "Kláró fati" volt a válasz. Az, hogy egy mininiszterelnökröl ne derüljön ki, hogy nem tud angolul, az lehetetlen. Szóval Karácsony élettapasztalatban nincs még egy 11 éves gyermek szintén sem.

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Most meg az a baj, hogy a kormány kész tárgyalni a Fundánról? Mi ebben a probléma? A kormány látja, hogy nagy az ellenállás, és erre azzal reagál, hogy kész újra gondolni a dolgot és tárgyalni róla. Most ennek az ellenzék miért nem örül? Miért próbálja ezt úgy beállítani a dolgot, hogy "Gyöztünk, a kormány veszített, visszavesszük Magyarországot". Aztán mindjárt el is földelitek úgy mint Budapestet. Ez olyan iszlámista hozzáállás. Ezek mindig robbantani akarnak valamit. No, ezért nem lehet ezzel az ellenzékkel semmit normálisan megbeszélni. Emiatt a beteges ellenzéki hozzáállás miatt.

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Karácsonyt nem az angoltudás hiánya teszi elsösorban alkalmatlanná, hanem az, hogy hiteltelen, nem lehet megbízni abban, amit mond, hazudozik, ha kell, ha nem még ártalmatlan dolgokban is, mint egy iskolásgyerek. Tisztázzunk valamit. Karácsonnyal elsö fokon nem az a baj, hogy nem tud angolul, hanem az, hogy több ízben hazudott. Ez az, ami az ö hitelességét nagyon erösen csorbítja. Lehet-e valaki miniszterelnök, aki egy ilyen ártatlan ügyben is öszintétlen, reflexszerüen lódít. Ez egy óriási hitelességi deficit, ami erösen megkérdöjelezi Karácsony jellembeli, emberi alkalmasságát. Ez az igazi, döntö kérdés. Az mégsem elfogadható, hogy egy miniszterelnök hazudik, ha kell, hanem, zsigerböl még ártatlan ügyekbe is. Mit fog csinálni, ha cikis ügyekben kell nyilatkoznia. Karácsonyt emiatt alkalmatlanná kell nyilvánítani. Az egy másik kérdés, hogy elengedhetetlen-e az angol nyelvtudás egy magyar miniszterelnök esetén, az egy teljesen más téma. A kettöt külön kell választani. A második kérdést lehet akár a választókra is bízni, de a beteges hazudozás, erösen megkérdöjelezi az alkalmasság alapvetö kritériumát is. Karácsonynak vissza kell lépnie, különben pojácát csinál magából.

5 дней назад
Szilvi
Szilvi

Karácsonyt hagyta nyerni a Fidesz. Minden forgatókönyv szerint történik 👍

5 дней назад
Ainan Celeste Cawley
Ainan Celeste Cawley

Csak a tényeket közlik, nem az ő hibájuk, hogy Karácsony ennyire gyenge jelölt.

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Egyébként JAKAB SE TUD ANGOLUL egy kukkot sem. A csávó sunyít, hátha ö nem kerül a boncoló asztalra. De igen, oda fog kerülni. Önála több kizáró ok is lesz. Fütsetek be rendesen a csávónak. Ö egy igazi gazfickó. Karácsonyt már kezdem sajnálni. De miért vállakozik olyasmire, amihez göze sincs? Ö már Zuglóban is csödöt mondott. Szerintem a nök kedvence lehet, akik azt hiszik, hogy a "Cutest Man of the Universe"-t választják és nem egy miniszterelnököt. A sváciak bölcsességét az én szememben az bizonyítja a legjobban, hogy ott a nöknek csak 1971-töl van választójoga. Húzták, amig lehet. A nö egy jó részének ugyanis teljesen közömbös a politikai teljesítmény, csak az számít, hogy a jelölt ránézésre szimpatikus-e vagy nem. Karácsony úgy ránézésre valóban szimpatikus, ezt nem lehet tagadni. De azért hölgyeim... térjünk már észhez... Vannak igazi férfiak is, akik értik a dolgukat, még ha nem is olyan cukik, mint Karácsony. Karácsony a magyar miniszterelnökséget is valószínüleg csak ugródeszkának tartja. Ezt a szép magas, fotogén legényt úgy látszik nem lehet megmenteni attól, hogy elöbb-utóbb az ENSZ fötitkára legyen. De én azért inkább attól féltem öt, hogy egyszercsak ki lesz lőve a világürbe, a vákum és a súlytalanság állapotába. És oda már a hölgyek sem fogják követni.

5 дней назад
Lajosné Rózsa
Lajosné Rózsa

Egyre több már az olyan Ember, akinél ezek a mocskolodasok Süket fülekre találnak!! Karácsony Gergő egy szeretnivalo szimpatikus nagy tudású fiatalember! Úgy meg jobb ha nem is beszél angolul mint orban!! 😄

5 дней назад
Judit Szakács
Judit Szakács

Ha olyan nagy a tudása, mint te állitod, akkor miért kellett neki háromszor annyi tanácsadó a városházára, aki értelemszerűen" tanácsokat ad" Ha ez a nagy tudása szinte szétfesziti az agyát, akkor miért egyszerre ugrik neki Bp munkálataiba, miért nem szakaszonként? Megmondom miért, ! Esze ágában sincs neki ilyen városépitő kis macskajancsinak lennie, ő miniszterelnök akar lenni.Teszi ezt úgy, hogy Budapest lakosságának felét nácinak titulàlva, nem szólitja meg.Ez példátlan ,mert ha rendre nyilatkozna, felvázolta volna a programját, MINDENKIT megszólít, tán még mi is elmondhattuk volna, hogy ez egy szeretetre méltó fiatalember, egy igazi demokrata. Na ez nem ő, ezt csak a hülye nem látja, vagy aki igen naiv leányzó.

2 дня назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

https://www.youtube.com/watch?v=8oFHFM0iOVk&t=3s

4 дня назад
Valaki Valaki
Valaki Valaki

Ha jól emlékszem, akkor Gyurcsány a főpolgármester választási kampányban már lejáratta Gerit. Van ilyen.

5 дней назад
Toke Janos
Toke Janos

Fidesz csak ehhez èrt. Senkinek sem tűnki amúgy fel, hogy szar az èletszinvonal? Vàsàról az ember egy kèzikosàrnyi kajàt ès egy 20 as ugrik. Normàlis ez? Ez csak egy dolog.

5 дней назад
Toke Janos
Toke Janos

@Bertalan Fenyvesi Pofàzni te szoktàl.😁😁😁

2 дня назад
Én ÉN
Én ÉN

@Laszlo Kalanyos Ennek a Tamás dhGEBrQ nevezetünek hiába mondod ez fidesz hivő.

4 дня назад
Bertalan Fenyvesi
Bertalan Fenyvesi

@Toke Janos Töke! Hiába pofázol Orbán Viktor marad a miniszterelnök.

4 дня назад
Toke Janos
Toke Janos

@Stella Stella Lesz is milyen lyukakat betömni. Osztogatja most orbàn jövőre a pènzt. Kuncsorog a szavazatèrt. Az sem lesz ingyen.

5 дней назад
Stella Stella
Stella Stella

Egyik kormány sem fog fizetést emelni és ezzel egyidejűleg árakat csökkenteni, viszont ha visszaemlékszel akkor rájössz, hogy kormányváltáskor mindig megy a népszivatás, hogy az adósságokat betömjék, mindig adó és áfa emeléssel szokott kezdeni az új kormány. Na ezért sem! választanám meg az ellenzéket .

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Sokszor elgondolkozom azon, hogy milyen sok esetben fordul az elö, hogy bizonyos emberekkel nem lenne semmi probléma, ha a számukra megfelelö foglalkozást választották volna. Karácsony pl. az én szememben egy ideális papnövendéknek néz ki. Szép magas, szerény, vékony legény, barátságos, mosolygós arckifejezéssel. A karácsonyi éjféli misén csodálatosan állna rajta a zöld aranyszegélyü miseruha, jól mutatna a szószéken, szép beszédeket mondana, a hívek valósággal rajonganának érte. A latin nyelvvel lehet ugyan, hogy egy kis problémája lenne, de rajtam kivül kevés templomba járó ember tud latinul, én meg elereszteném a fülem mellett a halandzsáját. De ma már úgyis csak magyarul kell misézni, és a papi szemináriumokon már nem veszik szigorúan a latint, Karácsonyt is átengednék még a hiperpasszív tudásával is. És ez a szegény pályatévesztett nem juszt is a politikusi pályára lépett? Számára ez a legrosszabb választás volt. Egy nemeslelkü, szerény, nem törekvö, jobb sorsra érdemes, jámbor, lágy harapású, romlatlan fiatalember betéved az oroszlánbarlangba. De Isten úgy látszik megsegítette. Igen van olyan eset az állatvilágban is, hogy egy oroszlán egy özikét a védelmébe, gondjába vesz. https://www.youtube.com/watch?v=mZw-1BfHFKM Talán csak azért, mert elörelátó és gondol azokra a cudar idökre, amikor az özikék már kihalófélben lesznek? Nos Karácsonynak is ilyen szerencséje lett. Neki egy kígyózó kígyó nyúlt a hóna alá. Talán az is azt forgatja a fejében, hogy egyszer majd a kis özike még a hasznára lehet?

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

FELETTÈBB FURCSÀNAK TARTOM, HOGY AZ ELLENZÈK FEL AKARJA SZABADÌTANI TIBETET, DE AZ IGAZSÀGTALANUL ELCSATOLT TERÜLETEINK MAGYARJAI NEMCSAK, HOGY ESZÜKBE SEM JUTNAK, HANEM MÈG Ö ELLENÜK AGITÀLNAK ÈS ELLENSÈGESEN ÀLLNAK HOZZÀJUK. A Momentum nyíltan a magyar kötödésü pártok ellen kampányolt Szlovákiában is és Romániában is. Az ellenzéknek még annyi esze sincs, hogy ezt az ordító ellentmondást egyáltalán érzékelje. Ez egy csapnivaló, gyalázatos, aljas hozzáállás. De ebben a kérdésben Karácsony az, aki abszolút mit sem sejtö zöldfülü naivling. Én azt gyanítom, hogy Karácsony talán még azt sem tudja, mi az a "Trianon". Lehet, hogy ez a generáldilettáns azt hiszi, hogy Trianon egy háromlábú suszterszék. Mert az talán rémlik még neki, hogy a "tri"-nek a háromhoz valami köze van. Ne csodálkozzunk azon, ami vele történik.

5 дней назад
anna szivler
anna szivler

a lejárató kampány a fidesz mentalítása, erre tanította a volt kampányszervezője, de az utóda is ezt tanítja a fidesznek, nagyon nagyon el kellett volna rég zavarni ezt a kormányt!!!

6 дней назад
anna szivler
anna szivler

@Stella Stella ?????????

4 дня назад
Stella Stella
Stella Stella

@Marta Batyi tudom én, hogy a baloldal mindent tönkre tenne amit a Fidesz felépített, de mint írtam a magyar embernek mindig a rossz kellett, mert szeret szenvedni. Nagyon remélem, hogy felébred a nemzet és nem ad 4 évet az országvezetésre képtelen ellenzék kezébe.

4 дня назад
Marta Batyi
Marta Batyi

@Stella Stella - Ilyenre még ne is gondolj, hogy az ellenzék 4 évre átvenné az ország irányítását. Hány évbe telne a károk helyreállitása? Ha vége a Karácsonyi korszaknak, utána elég lesz rendbetenni Budapestet.

4 дня назад
Stella Stella
Stella Stella

Inkàbb örűlj, hogy ők voltak eddig. Nagy csalódás lesz a baloldal. Sajnos az emberek nem becsülik a jót. Sebaj, lesz majd nektek adóemelés, meg nyugdíj megadóztatása. Esetleg egy kis vizitdíjjal és rezsi emeléssel megspékelve.. imádni fogjátok az új rendszert.

4 дня назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

A magyarok csak tudni szeretnék, hogy a leendö miniszterelnökük tud-e angolul, hogy elöre spóroljanak a tolmácsköltségekre. De tisztázzunk valamit. Karácsonnyal elsö fokon nem az a baj, hogy nem tud angolul, hanem az, hogy több ízben hazudott. Ez az, ami az ö hitelességét nagyon erösen csorbítja. Lehet-e valaki miniszterelnök, aki egy ilyen ártatlan ügyben is öszintétlen, reflexszerüen lódít. Ez egy óriási hitelességi deficit, ami erösen megkérdöjelezi Karácsony jellembeli, emberi alkalmasságát. Ez az igazi, döntö kérdés. Az mégsem elfogadható, hogy egy miniszterelnök hazudik, ha kell, hanem, zsigerböl még ártatlan ügyekbe is. Mit fog csinálni, ha cikis ügyekben kell nyilatkoznia. Karácsonyt emiatt alkalmatlanná kell nyilvánítani. Az egy másik kérdés, hogy elengedhetetlen-e az angol nyelvtudás egy magyar miniszterelnök esetén, az egy teljesen más téma. A kettöt külön kell választani. A második kérdést lehet akár a választókra is bízni, de a beteges hazudozás, erösen megkérdöjelezi az alkalmasság alapvetö kritériumát is. Karácsonynak vissza kell lépnie, különben pojácát csinál magából.

6 дней назад
anna szivler
anna szivler

az nem zavar, hogy a döbrögi folyamatosan hazudik?

5 дней назад
Anna Vas
Anna Vas

A legtöbb embert nem érdekel, hogy Karácsony beszél - e nyelveket, ez Orbán esetbében sem az, hiszen Orbán nagyon pocsékul beszéli az angolt, sokkal lényegesebb a becsületesség és őszinteség.

6 дней назад
anna szivler
anna szivler

ami a törpénél nem található meg!

5 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Egyébként JAKAB SE TUD ANGOLUL. A csávó sunyít, hátha ö nem kerül a boncoló asztalra. De igen, oda fog kerülni. Önála több kizáró ok is lesz. Fütsetek be rendesen a fickónak. Ö egy igazi gazfickó. Persze az is jó taktika, hogy egymás után, kapkodás nélkül szeditek le a sürgönydrótról a jómadarakat. Nem kell sietni, van idö. Minél késöbb buknak le, annál jobb. Jakab nekem a "kedvencem", abban az értelemben, hogy ezt a bunkót szívesen látnám megsemmisítve. Karácsonyt valójában sajnálom. Öt egy különleges esetnek tartom, nem gazember, hanem "csak" mulya. Sokszor elgondolkozom azon, hogy milyen sok esetben fordul az elö, hogy bizonyos emberekkel nem lenne semmi probléma, ha a számukra megfelelö foglalkozást választották volna. Karácsony pl. az én szememben egy ideális papnövendéknek néz ki. Szép magas, szerény, vékony legény, barátságos, mosolygós arckifejezéssel. A karácsonyi éjféli misén csodálatosan állna rajta a zöld aranyszegélyü miseruha, jól mutatna a szószéken, szép beszédeket mondana, a hívek valósággal rajonganának érte. A latin nyelvvel lehet ugyan, hogy egy kis problémája lenne, de rajtam kivül kevés templomba járó ember tud latinul, én meg elereszteném a fülem mellett a halandzsáját. De ma már úgyis csak magyarul kell misézni, és a papi szemináriumokon már nem veszik szigorúan a latint, Karácsonyt is átengednék még a hiperpasszív tudásával is. És ez a szegény pályatévesztett nem juszt is a politikusi pályára lépett? Számára ez a legrosszabb választás volt. Egy nemeslelkü, szerény, nem törekvö, jobb sorsra érdemes, jámbor, lágy harapású, romlatlan fiatalember betéved az oroszlánbarlangba. De Isten úgy látszik megsegítette. Igen van olyan eset az állatvilágban is, hogy egy oroszlán egy özikét a védelmébe, gondjába vesz. https://www.youtube.com/watch?v=mZw-1BfHFKM Talán csak azért, mert elörelátó és gondol azokra a cudar idökre, amikor az özikék már kihalófélben lesznek? Nos Karácsonynak is ilyen szerencséje lett. Neki egy kígyózó kígyó nyúlt a hóna alá. Talán az is azt forgatja a fejében, hogy egyszer majd a kis özike még a hasznára lehet?

6 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Karácsony+Gyurcsány egy érdekes szimbiózis. "The Beauty and the Beast" jut eszembe róluk. Gyurcsánynak szüksége van fedezékre, bábra, álruhára, paravántartóra, mert a saját förmedvényében politikailag nem szalonképes. Karácsony viszont Gyurcsány nélkül életképtelen, semmije nincs, ami a politikához kell. Ö Gyurcsány kigyóböre is, levedlésre kerül, amint nem lesz rá szükség. Ha Karácsony dézsáját megfúrod, Gyurcsányról is lefolyik a fürdövíz és fordítva. Egy kádban hancúroznak. Azért nevezem a jelenséget Gyurácsonynak, mert külön-külön nincs esélye egyiknek sem, egymásra vannak utalva. Gyurcsánynak egy paravántartóra van szüksége. Karácsony ehhez ért, már Budapesten bizonyította. Ez egy olyan szimbiózis, amit "Gyurácsonynak" nevezhetünk. Minthogy Karácsony mögött nincs politikai erö, és neki nincsenek gondolatai, igy teljesen ki van szolgáltatva Gyurcsánynak. Ö ezért ragaszkodik hozzá. Gyurcsánynak az is jó, ha Karácsony aztán miniszterelnökként megbukiik, mert akkor be tudja nyomni a nejét. Ha meg nem bukik meg, akkor mögötte a Szemkilövetö Raszputyin azt csinál, amit akar. A nyitott kérdés csak az, hogy mit fog ehhez szólni a magyar nemzet? Gyurcsány annyira butának és gyávának tartja a magyarokat, hogy szerinte ezt simán benyalják. Téved. A magyarok elég sokáig bírják az ilyen fajta komcsi megalázást, de aztán egyszercsak robbanásszerüen fellázadnak. No akkor nem szeretnék Gyurcsány börében lenni. Másodszor ne fogja megúszni. Ha Gyurcsány elörelátó lenne, és elméjét nem borítáná el, a revans mániája, elhagyná a politikát. Neki hosszútávon abból semmi jó nem fog származni. Az is lehet, hogy az ellenzék felismeri, hogy öt egyszerüen ki kell rúgni a csapatból, mert vele nem fog menni. De még a legravaszabb róka is belelép egyszer a csapdába.

6 дней назад
anna szivler
anna szivler

Tudod te mi vagy? ??????????????

5 дней назад
Dávid Nagy
Dávid Nagy

Nem nehéz, saját magát járatja le az a szerencsétlen bohóc

6 дней назад
Andru Negru-Gjor
Andru Negru-Gjor

Lejaratas?Tenyek kozlese helyes dolog.

6 дней назад
G78 Sz
G78 Sz

Na most Deák Dániel Lakner Zoltán klónja vagy fordítva? :D

6 дней назад
West Unión
West Unión

A tészta képü Deák az csípőből hazudik !

6 дней назад
Na Ad
Na Ad

Lejáratás!? Gerike saját erőből szorult bele az etetőszékbe.

6 дней назад
sandrolazio
sandrolazio

Kari geri saját magát járatja le! 🤣😂 Ugyanúgy mint az összes többi moslékkoaliciós "politikus" lásd tv székház! Bohócok! 🤣😂🤡🤡🤡🤡

6 дней назад
Pdf jdb
Pdf jdb

Visszafelé fog elsűlni mint minden amibe belekezdenek.

6 дней назад
anna szivler
anna szivler

@sandrolazio ?????????

4 дня назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

https://www.youtube.com/watch?v=8oFHFM0iOVk&t=3s

4 дня назад
sandrolazio
sandrolazio

@anna szivler Miben reménykedsz, hogy visszajön a magas alkoholista??

5 дней назад
Gonzo
Gonzo

@anna szivler nem fog nyugi. nyíghattok még 4 évet minimum. ;)

5 дней назад
Pdf jdb
Pdf jdb

@anna szivler 🇭🇺👍🇭🇺

5 дней назад
Bakunyin Mihail Alekszandrovics
Bakunyin Mihail Alekszandrovics

Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!

6 дней назад
anna szivler
anna szivler

????????????

5 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

@West Unión Lesz ahogyan lesz! Én kitartok a Fidesz Kdnp kormány mellett, és reménykedem abban hogy leszünk elegen.

6 дней назад
West Unión
West Unión

Én inkább racionálisan gondolkodók , tehát a fityeszre semmi esetre sem mert jön ____22- fityeszre nix X, nix ugribugri de lesz tippli ! ____ És ez tuti ,akkor miért dobjak el egy voksot vakra ?

6 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

@Pdf jdb ez egy ócska kártya lap! Csak ennyire képes? Szánalmas. Bocs;- javítva;- ez egy silány minőségű kártya lap!

6 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

@Pdf jdb ha a Fidesz oda jutna, mi itt a földön tudnánk meg, milyen is lehet odalennt a pokolba.

6 дней назад
Ádám Béres
Ádám Béres

Mi abban a lejáratás ha a tényekre hívják fel az emberek figyelmét ?

6 дней назад
Istvánné Mogyorósi
Istvánné Mogyorósi

Nem tudom!

6 дней назад
kiss Bela
kiss Bela

Xmas Gergo sajat magabol csinal bohocot egy kellemes fizetesert. Nem kell ot sajnalni, ezert fizetik.

6 дней назад
Turbo
Turbo

Szoval akkor az uj modi hogy a 4 evbol mar 1 ev kampany?

6 дней назад
Toke Janos
Toke Janos

4 èvből 4 kampàny. 😁 Àllami pènzből ònös èrdekre, termèszetesen.😂😂

5 дней назад
Bela Nagy
Bela Nagy

Azt hiszem ismerem ezt az embertípust, nekem is van ilyen ismerősöm. Szavak szintjén, toppon van , és azt hiszed, na ez egy remek ember! Viszont, ha mögénézel, nem látsz mást csak a nagy büdös semmit.

6 дней назад
Mihaly Mezei
Mihaly Mezei

Mit lehet ezen a szerencsétlen flótáson lejáratni? Betegesen hazudozik, jellemzően utál dolgozni, utálja szövetségeseit és bárkit és mindenkit hajlandó elárulni, cserben hagyni. Gyűlöli a szabad sajtót és a demokratikus döntéseket.

6 дней назад
West Unión
West Unión

És vigyázz mert Geri utálja a nyilas ivadekokat is ! Én is ! Tehát Buj el !

6 дней назад
G78 Sz
G78 Sz

Igazad van, Orbán Viktor mindig is ilyen volt.

6 дней назад
Tim Morak
Tim Morak

Hazudós csövesek polgármesteréről, a semmirekellő igérgetős Karrier Gergőröl inkább csak egyre jobban derül ki, hogy ki is ő valójában...

6 дней назад
Tünde Giczey
Tünde Giczey

K. G. saját magát járatja le.

6 дней назад
Gabor Kelenyi
Gabor Kelenyi

erre 1értelműen nemmel kell válaszolnom!! :)

6 дней назад
Pántos Melinda
Pántos Melinda

Ha Karácsony csak a fudant fogja megakadályozni, máris többet tesz a népért mint bárki eddig a politikában.

6 дней назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

ja ,... több rosszat ...

4 дня назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

https://www.youtube.com/watch?v=8oFHFM0iOVk&t=3s

4 дня назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Karácsony nemcsak azt akarja megakadályozni, hanem mindent, ami elöbbre vinné az országot. Mit vársz te egy pancsertöl, aki semmihez sem ért? Lehet, hogy úgy érzitek, hogy ö pontosan emiatt "közületek való", ez teszi öt nektek szimpatikussá?

5 дней назад
Greater Deamon of The Emperor of Mankind
Greater Deamon of The Emperor of Mankind

@anna szivler most Németország íze európai unió gyarmata vagyunk.

5 дней назад
anna szivler
anna szivler

fudan a magyarok adó forintjaiból épülne, miért, a magyarok pénzéből épül? Emberek gondolkodjatok, kina gyarmatositja MO-ot, akartok kina gyarmata lenni?

5 дней назад
Bela Gabanyi
Bela Gabanyi

A fidesz mást sem tud!

6 дней назад
István Tóth
István Tóth

A posztbolsevik fidesz szektások, kommunista szellemi elődeikhez hasonlóan a gyűlöletkeltésben és a mocskolódásban élik ki magukat! Többek között a kormányzási impotenciájukról próbálják elterelni a figyelmet...

6 дней назад
Z. Sz.
Z. Sz.

Inkább úgy fogalmaznék, hogy a feldobott magas labdákat csapkodja le a Fidesz.

6 дней назад
Stella Stella
Stella Stella

@Bertalan Fenyvesi nagyon remélem, hogy úgy lesz ahogyan írod🇭🇺🇭🇺🇭🇺

4 дня назад
Bertalan Fenyvesi
Bertalan Fenyvesi

@Stella Stella Sehogy! mert egyik sem győzi le Orbán Viktort!

4 дня назад
Stella Stella
Stella Stella

@West Unión Karácsony vagy Klárika lesz a választék. Nézheted majd, hogyan bénázzák el az elkövetkező időket

5 дней назад
West Unión
West Unión

Csak ezeket a labdákat a fityesz dobja fel és ők is csapják le ,nem ilyen helyzetekből lehet öngól ? És köszönöm a fityesznek a 99% Gyurcsány reklámot ! Nem felejtem el , hogy a fityeszre mégcsak véletlenül se savazzak ! Spiccen tart !

5 дней назад
Károly Bene
Károly Bene

Függetlenül Viktor és táborától egészen elképesztő, hogy ezt a pipogya, IQ-rokkant Karácsonyt mennyien akarják miniszterelnöknek!... Hát, vazze, ezek nem veszik észre, hogy Budapestet szétcseszte alig másfél év alatt???... Erre bízni egy országot maga az elmebaj!

6 дней назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

@pro shadow Nagyon ritkán hallok ennyire igazat.Ezt lopom ha nem baj

4 дня назад
Edit Kiss
Edit Kiss

@pro shadow Okos vagy, lehet hogy ez is lesz a vége.;)

6 дней назад
pro shadow
pro shadow

@Edit Kiss Dehogy? A legjobb az ha egy olyan a miniszterelnök akinek meg lehet mondani mit gondoljon. Ha KariGeri nem kell, akkor simán félre lehet rakni egy háttéralkuval, mert nincs mögötte párt ami "megvédje"

6 дней назад
István Tóth
István Tóth

Valóban elmebaj, hogy téged is mennyire meg tudtak hülyíteni Orbán Bolseviktorék!

6 дней назад
Imre Bárándi
Imre Bárándi

Hülyeség amit írsz. Budapest pont kb tíz éve koszosodik csovesedik, kb a fidesz a gond

6 дней назад
Bela Mihaly
Bela Mihaly

Nagyon sok munka fekszik benne, de lassan sikerül a magyar politikai életet afrikai szintre süllyeszteni.

6 дней назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

Nem kell lejárató kampány azt a baloldal megtette

4 дня назад
Rupi Gabor
Rupi Gabor

@anna szivler - Én tényleg félek tőle, ahogy Hitlertől vagy Sztálintól, netán Szálasitól is félek. Ki nem fél a gyilkosoktól???

5 дней назад
West Unión
West Unión

@Istvan Bende nos , várom hol szurtam el ! Vagy csak kostolgatsz ?

5 дней назад
West Unión
West Unión

@Rupi Gabor oké , bocsi ! Elfelejtettem ti a fityeszes seggekre pályáztok ,azt nézitek! Eresz csatorna versenyen is részt veszel ?

5 дней назад
West Unión
West Unión

@Istvan Bende zseni ? Mesélnél miből gondolod ,hogy Merkel védte a hátát és szembe ment az eus országok többsége ellen miközben zsarolta az eü vezetést ! És mindez azért mert amikor bemutatták az euba nem borultak le előtte és kantaltak - megváltó ! Majd jött a páva tánc ami mindennek a teteje volt ! Megsértették Őt aki mint az EU következő legfőbb vezetőjének képzelte már magát ! És erre az volt a bosszúja ,hogy majd' minden közös döntést vétozot , miközben ennek ellenére ők kapták a legnagyobb támogatást , pl 5 milliárd eurót a leszakadt térségek felzárkóztatására amiből semmit sem látott ,Nógrád , Borsod , Szabolcs , Hajdu , békés megye ! Ez lenne a zsenialitása ? Köszönjük ebből nem kérünk mert mi abban a zsenialitás hogy alapitvanyokba nyomják a nemzeti vagyon nagyrészet , hogy mint kormány majd vissza vásárolják az ingyen kapott vagyont ! Na ebben valóban zseniális ,de ezt jobb helyeken másként nevezik !!

5 дней назад
Éva Kaszárda
Éva Kaszárda

Mért alkalmazták karácsonyi Gergelyt ha nem volt megfelelő vizsgája ? ennyi éven keresztül nem alkalmaznak senkit !! Sőt fel sem veszik akkor most mit reklamálnak?? Vegyék elő azt aki alkalmazta aki a hibát elkövete!!!!!

6 дней назад
Judit Szakács
Judit Szakács

Vegyük már észre, hogy akik soros hálózatában eltöltenek pár évet, és hűen kiszolgálják, megtanulják a fő ideológiát, magukévá teszik a bomlasztás trükkjeit, azokat mind benyomják olyan állásokba, ahol jó fizu mellé jár a semmittevés. Mindig megszabják nekik, hogy kit, és mit kell támadni, mire kell bólogatni, s főként Brüsszelben kihez kell igazodni.

2 дня назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

fecó alkalmazta mert az ő csahosa mint jakab

4 дня назад
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ

Aki Gyurcsány környezetéböl való volt annak idején, annak annyi privilégiuma volt, hogy el se bírta. Nekik minden lehetséges volt. Ugyanez lesz, ha hatalomra jutnak.

5 дней назад
Tünde Giczey
Tünde Giczey

Az őt "alkalmazó" felelősségét is vizsgálni kellene! Egyetértek a felvetéseddel.

6 дней назад
Bela Gabanyi
Bela Gabanyi

Mi közöd hozzá, Putin sem tud angolul!

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Hajrá főpolgármester úr!!!!

6 дней назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

https://www.youtube.com/watch?v=8oFHFM0iOVk&t=3s

4 дня назад
Tim Morak
Tim Morak

@Tünde Giczey mindegy neki csak azorbán....

6 дней назад
Tünde Giczey
Tünde Giczey

Méhlegelő lesz a Hortobágyból, az autópályákon meg biciklisávok lesznek. Tényleg ezt szeretnéd?

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Vesszen Orbánc, és az összes figeci provokator csőcselék troll bandája!!!

6 дней назад
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Orbán Viktor Koldustarisznyája

Az "alkalmatlan" című karaktergyilkolás már egyszer szerencsét hozott. Hulljon vissza rájuk ez is! 😊👍

6 дней назад
Antalné Sohajda
Antalné Sohajda

@Orbán Viktor Koldustarisznyája ü

День назад
Judit Szakács
Judit Szakács

@Orbán Viktor Koldustarisznyája Az történt, hogy egy kis ócska karrierista kerekezik a városháza körül, és mindent fikáz, minden épitő szándéknak keresztbe tesz.Úgymint szuper kórház, Liget projekt zsarol az atlétikai vb- vel, és ugródeszkának hasznàlja a kinevezését. Ha valóban szeretné a fővárost és tenni akarna érte, akkor minden budapesti főpolgijaként mindenkihez szólna , nemcsak az ATV nézőihez. Nem nyilatkozom, nem nyilatkozom, csak elhúzok , és közben vigyorgok, mint a vadalma.

2 дня назад
Raisonneur
Raisonneur

Azóta be is bizonyította, hogy alkalmatlan, a kis "hiper-passzív"! 🤣

2 дня назад
Bertalan Fenyvesi
Bertalan Fenyvesi

@Orbán Viktor Koldustarisznyája = Dr Dre! 😁

4 дня назад
Rupi Gabor
Rupi Gabor

@robert mitas - Ez pontosan igy van, mai moslékosok azaz a gyurcsányisták halál kampányt folytatnak.

5 дней назад
Gonzo
Gonzo

lejáratja az saját magát.

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Rossz kutya!! Ül!!!

6 дней назад
Juhász Zsolt
Juhász Zsolt

Konkrétan mivel kelt a fidesz "hidegpolgárháborút"? Mert hogy Szabó Tímea, a Gyurcsány pár, a Vállnélküli András, MZP és a Jakabinus Peti folyamatosan a gyűlöletet szítja azt mindenki látja.

6 дней назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

@István Tóth Te meg próbálj kapcsolatba lépni jakabbal vagy valamelyik jobbikossal mert azok is eléggé identitás zavarosak biztos jól megértenétek egymást.

4 дня назад
István Tóth
István Tóth

@Tibor Tóth A bunkóságért nem mész a szomszédba! Neked ez már a veleszületett adottságod! Próbálj kapcsolatba lépni a tahó Bayer zsoltival! Jól ellennétek egymással!

4 дня назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

@Sándor Gál Hát aszerint amit leírtál ez a világon mindenhol így van.Hogyan is lehetne máshogy?

4 дня назад
Tibor Tóth
Tibor Tóth

@István Tóth Azt hittem,hogy soha nincs lejeb a ballon de tévedtem.De te már az a kategória vagy akit nem bántok mert nem tehetsz róla valószínű anyukád terhesség alatt valami olyasmit csinált,hogy sok pénzt kapjon utánad.Nagyon sikerült neki.

4 дня назад
Sándor Gál
Sándor Gál

@Tibor Tóth nem "csak", hanem "is". Bárki csinálja, nem támogatom.

4 дня назад

Далее

DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.

1:09:56

DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.

Dalfutár

Просмотров 30 тыс.

Kormányinfó

2:14:06

Kormányinfó

M1 - Híradó

Просмотров 38 тыс.

Взрыв на заправке в Новосибирске

0:49

Взрыв на заправке в Новосибирске

РИА Новости

Просмотров 87 тыс.

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

9:55

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

ATV Magyarország

Просмотров 8 тыс.

Satisfying Videos of Workers Doing Their Job Perfectly ▶7

10:22

Satisfying Videos of Workers Doing Their Job Perfectly ▶7

Quantum Tech HD

Просмотров 1 млн

Understand Native English Speakers with this Advanced Listening Lesson

24:45

Understand Native English Speakers with this Advanced Listening Lesson

English Speaking Success

Просмотров 802 тыс.

Ronaldinho: 14 Ridiculous Tricks That No One Expected

10:02

Ronaldinho: 14 Ridiculous Tricks That No One Expected

Real Madrid Albania

Просмотров 95 млн

Háttérkép (2021-06-10) - HÍR TV

41:50

Háttérkép (2021-06-10) - HÍR TV

Hír TV

Просмотров 47 тыс.

Fudan-ügy: Peking szerint Karácsony durván beavatkozott Kína belügyeibe

9:26

Pedofil botrányra készül a Fidesz? / A nap híre - @ATV Magyarország

33:54

Взрыв на заправке в Новосибирске

0:49

Взрыв на заправке в Новосибирске

РИА Новости

Просмотров 87 тыс.