A kínai nagykövetség bírálta Karácsony beszédét

 • Опубликовано: 7 дней назад

  ATV Magyarország

  Az Egyenes Beszéd vendége Karácsony Gergely főpolgármester.

  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyaro...

Norbert Nagy
Norbert Nagy

Gelygőke, még bábnak is rossz vagy.Inkább menj vissza Nyírtassra kapálni egy kicsit, bár abba lehet belehalnál...

2 часа назад
Czvetkovics Barna
Czvetkovics Barna

Karácsony felkészületlen - már megint. A riporter sokkal inkább van képben.

17 часов назад
Jozef Meszaros
Jozef Meszaros

Miért is nem kell ide egy magas színvonalú fizetős egyetem?! Hogy az állam által finanszírozott egyetemekről sok ilyen hülye kerüljön ki a közéletbe! Merthogy elég csak megnézni, aki a jobboldali gazdaság és politika terén még csak az orrába sem túrhat, addig a balliberális oldalon az ilyen diplomás barmoktól hemzseg, szinte rajzanak! Márpedig konkurenciát nem akarnak! Mert ugyebár, ha valakinek a saját zsebéből kell a tudást megfizetni, az a tudásért fog odajárni! Viszont, élő példa ez a szemét, aki az állam pénzén a hazugságok doktora és a tehetségtelenség példaképe lett! A haszontalanságok bajnoka, aki a hülyeségének köszönhetően, úgy lépked a szamárlétrán felfele, hogy közben észre sem veszi, hogy az átlagember is kiröhögi! Lehet hogy a csalamádé Bp.- i lakoságnak jó, Gyurcsótánynak különösképpen megfelelő, de a magyarnak, ott, Budapest határain kívül, csak egy "tiszitosza" szerencsétlenkedő, szavahihetetlen élősködő féreg, aki a saját szülőfalujában sem, mert megszólítani senkit! A "csodálatos gyerekkorát" mesélés közepette .... biztos hogy már akkor közkedvelt lehetett!

День назад
Jozef Meszaros
Jozef Meszaros

Te gyagyás be képzelt lufinyuszi! Beszartunk már, na de nem attól, hogy te a tót- bolgár duó szolgálatában a magyar nemzet ellen bohócként ugrálsz! A saját pofádba nem látsz bele! Mi azt várjuk el elsősoron, hogy a hazugságaid tárd fel! Van mit!

День назад
Hilda Mad
Hilda Mad

ha viktor rudna, megvedene a magyar szuverenitast

День назад
vica micella
vica micella

Karacsony Gergelynek abban igaza van: akinek nem teszik a dugo „hat szalljon ki a kocsibol, es menjen gyalog” , vagy hasznaljak a Tarlos altal megreformalt kozossegi kozlekedest, allitolag az nagyon jo. Ez vonatkozik a nyavalygo celebekre is, akik nem mellesleg az agglomeraciobol erkeznek a fovarosba. Tehat, ha nincs kenyer, egyenek kalacsot. Tarlos Istvan tiz evig allt a fovaros elen, es azt csinalta, amit az Orban Vikor megengedett neki. Karacsony Gergely pedig szinten azt, amire az Orban Viktor kegyeskedik penzt adni. Azert vannak dugok mert: 1, regen egy negy tagu csaladnak egy autoja volt, ma mind a negy tagjanak a se**e alatt auto van. 2, az agglomeracio beepitese zajlik, kulonos tekintettel a deli szektorra. A kozponti kormanyzat arra, keptelen volt, hogy a M0 es Szabadkikoto kozott egy tranzitot epitsen ki, illetve bezarja az M0-t. Elobb utobb ebbol ugyis behajtasi dij lesz, az emberek szerintem mar nagyon ohajtjak ezt. A celebek is ezt akarjak hiszen ezert hoborognek. Hoakadaly eseten: "Segitunk! Ne hagyja el a gepjarmuvet! Ha elfogy az uzemanyaga, uljon at masik gepjarmube!" – Csok Pinter Sandor belugyminiszter. Valaki megkerdezte: ha nincs masik gepjarmu, hova uljek? A jegesmedve fa…ara?

2 дня назад
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó

Végre egy riporter, aki nem alákérdez. Bár, az utolsó kérdésnél, hogy van - e nyelvvizsgája, a válasz az volt, hogy van. Ott még egy kérdést megért volna, hogy akkor miért nem beszél angolul.

2 дня назад
Mihály Gaál-Kovács
Mihály Gaál-Kovács

A DW riporternek egy árva szót nem szólni egy egyszerű fél mondatos kérdésre, elképesztő tahóság. Több, mint a nyelvtudás hiánya. De arra is vet fényt. Az egész trágyadomb ezen a színvonalon ragyog.

День назад
Eva Olah
Eva Olah

Kínával ne uzleteljetek !!!

2 дня назад
Mihály Gaál-Kovács
Mihály Gaál-Kovács

@Eva Olah én nem tudom mit tartalmaz az az elvi megállapodás, ami a Fudanról szól. Tudtommal szerződés nincs. Meglepne, ha az aprócska Magyarország többszáz milliárdos ajándékot adna a világóriásnak, nulla haszon fejében. Ez az ajándékozás az ún. spontán privatizáció sajátsága volt, ahol az egész magyar gazdaságot nyújtották át a posztbolsevik technokraták tálcán a multiknak. Megfelelő baksis fejében. Leértékelve, lerombolva, nullára írva. Ez a kormány eddig inkább visszavásárolt az elótyavetyélt nemzeti vagyonból, az aranytartaléktól a közművekig.

День назад
Eva Olah
Eva Olah

@Mihály Gaál-Kovács nehez kerdes , vannak akik kolcsont vesznek kinatol de olyat nem hallottam hogy kinai egyetemet epitsenek orszagok kinai fiataloknak Igen lehet uzletelni angol nyelvu Orszag, ahol angolul tanulnak es diplomaznak egyetemeken de marha Nagy penzeket fizet a gazdag kinai De Budapesten nem igy van a Messe

День назад
Mihály Gaál-Kovács
Mihály Gaál-Kovács

Fletó tudja ezt a kínai cégével?

День назад
Eva Olah
Eva Olah

Kínai magyar saját pénzen soha nem szabad meg engedni!!! Minek ?? Akarjátok hogy hirtelen annyi kínai legyen magyar földön mint magyar ember ??? Annyian vannak mint a szemet billioan !!!!

2 дня назад
Eva Olah
Eva Olah

Diák város legyen magyar földön a magyar fiataloknak !! Kínát felejtsétek el !!

2 дня назад
János Patatics
János Patatics

Gazdadagi es katonai vilaghatalom Kina! Megkerulhetetlen! Az mar reg rossz hogy ellenzekben a "leendo" magyar miniszterelnok osszerugja a port ezzel a vilaghatalommal. Ezt miert nem lehet racionalitas alapjan belatni?

2 дня назад
Eva Olah
Eva Olah

Kínával ne csináljátok semmilyen magyarországi földön üzletet!!!!! Fudan egyetem ne engedjétek csak magyar diák várost!!! Fudan csak legyen Kínában !!! Idióta aki ezt ki találta idióta hogy fudan egyetem Milyen jog szabály , magyar földön nem lehet kínai egyetem mert nincs rá szükség Aki ennyire szereti Kínát menjen oda élni és akkor majd tanul viselkedni mert ot pofa be Igazabol ki találta ki hogy kínai egyetem az egy haza áruló hogy ilyen hulyeseggel izgatják a népet a Covid idelye én és Kína engedte ki a Covid 19 !!

2 дня назад
Ágnes Bné F.
Ágnes Bné F.

Karácsony miért kap olyan sok időt(több, mint 17 perc)? Amikor két vendég is van ők csak 11 percet kapnak! Nem kívánom látni ilyen sokszor!

2 дня назад
y x
y x

mocskos hazaárulók eladják az országot

2 дня назад
Gábor Juhász
Gábor Juhász

Nekem èpitsetek egy lakást

2 дня назад
Gábor Juhász
Gábor Juhász

Magyarok adòja a k.... A...kat

2 дня назад
Bertalan Fenyvesi
Bertalan Fenyvesi

Ennek még komoly következményei is lehetnek. Karácsony Gergely faragatlanságának.

3 дня назад
Attila Sátor
Attila Sátor

Karácsony tiszta Medgyessy 2.0 csak ne hogy ugyon az történjen vele a Dk hathatós közreműködésével!

3 дня назад
Mihály Gaál-Kovács
Mihály Gaál-Kovács

Olcsó, sovány, magas fiú. Neki már ez megérte. Mindenre hajlandó és nem kér sokat. Az egész szeméttelepen ez talán a legjellemtelenebb. Pedig erős a verseny. Timi, Bandi, Jakab, Feri!

День назад
robert1978bp
robert1978bp

sajnos igaza van Karácsonynak...

3 дня назад
Polkorrekt
Polkorrekt

Kit erdekel, hogy tud-e Karacsony angolul, ha szüksege lesz ra, majd fogad tolmacsot. Nem ettöl lesz jo vagy rossz polgarmester vagy miniszterelnök. Sokkal nagyobb baj, hogy a jelenlegi miniszterelnök kinai ügynök es Kinanak arulja az orszagot.

3 дня назад
Tamás Sallai
Tamás Sallai

Hazug

3 дня назад
Levente Hunyadi
Levente Hunyadi

Te szánalmas Gyurcsány báb

4 дня назад
Ottó Jakab
Ottó Jakab

Hát ez még mindig hulye!!!

4 дня назад
Sarolta Nagy
Sarolta Nagy

Hiperpasszív, döbbenetes az eddigi főpolgármesteri munkája. Még az ATV riporternője is zavarba hozza kérdéseivel. Hogyan tudna egy ilyen kvalitású ember egy országot képviselni?

4 дня назад
Sarolta Nagy
Sarolta Nagy

Mondj egy dolgot is, amit a regnálása alatt jól csinált Budapesten! Egyet én is tudok, hogy mindig hárít ő nem felelős semmiért. Nincs pénz........ Pedig kapott hozományt! Talán élni kéne vele! A városnak nincs gazdája. Káosz a közlekedésben, káosz az UNIÓS pályázatokban, káosz a már kész programok megvalósításában (Lánchíd, Blaha Lujza tér) Hezitál, döntésképtelen. A "folyamat, folyamatban" van. Egy főnök olyan munkatársakkal veszi körbe magát, akik szakértők, átlátják a folyamatokat. A választások során azt mondta, hogy nem lesz tisztogatás. Mit láttunk? A szakértőket elküldte, értelmetlen összevonásokat csinált. Megszüntette a FŐkERT-et. Így hogy fog zöldíteni ehhez azért szakértők is kellenek. A rovarhotelek és egyéb agyalágyult ötletek silányak. A legutóbbi intézkedései között volt, hogy az Akadémia előtti gyönyörű kertet leaszfaltoztatta. Ja! és a bicikli sávokról már szót sem ejtek. Az egész városból egy darászfészket csinált. Az embereket uszítja, felhergeli és utcára viszi. Ez nem főpolgármesteri feladat. Nagyon jó hozományt kapott az előző városvezetéstől talán élnie kellene vele és kompromisszum képesnek kéne lennie. Inkább szítja a tüzet és a főváros vezetéséből tobbább szeretne lépni a miniszterségig. Ebből következik, hogy cserbenhagyja az őt megválasztókat. Az egész politikája egy gyúlöletre alapszik, amit viszont nagyon ügyesen tud előadni. A baj csak az, hogy ebből semmi jó nem származik sem a fővárosnak, sem az országnak.

2 дня назад
robert1978bp
robert1978bp

én az ellenkezőjét látom.. a riporternő nyomást gyakorol rá elég keményen, (lehet időtartalom miatt).. ennek ellenére a válaszok értelmesek és kifejezik azt amit én is gondolok erről az egészről, annak ellenére hogy közbevágás is van rendesen.. Orbán azzal kezdené hogy előbb begombolja a nagy hasát, jobbra-ballra nézeget mintha valami nagy költemény lenne ami a fejébe jár, aztán elmondja hogy a házmester néni nem söpörte össze a járdát és azért van gond.. A szelíd igazságnak több értéke van mint a hazug magabiztosságnak az én szemembe.. Kifejeznéd bővebben az első mondatodat? Hol látsz a munkájába hiányt?

3 дня назад
Zsolt Takács
Zsolt Takács

Az a durva, hogy annyi eszetek van, mint egy veder csirkének. Ügyesen csináltok magatokból hülyét. Finanszírozás, okok, megtérülés rendben, de ilyen nyomorék stílusban nekimenni a Kínai államnak, majd mentegetőzni, hogy nem így gondoltuk. Messze látó gondolkodásra vall. Utólag mondani, hogy elkúrtuk. Jelenleg az összes párt már megint nevetséges. Borzalom

4 дня назад
Jozsef Papp
Jozsef Papp

Elnezve a tomeget, igazabol az emberek csak setalni akartak egyet a tomegben! lattak van kamera hatha latszanak majd valahol! fogalmuk sincsen miert vannak ott ez latszik mert ha tudnak az MSZP s zaszlot vivo emberek mar halottak lennenek a tomegben! tehat egy szocialista orszag elleni tuntetesen setalnak a tomegben, egy szocialista part zaszloja alatt! 2:45 En nem tudom mar mit lehetne tenni hogy az emberek inteligencia szintjet megemelni?!? Hozzatennem NEM VAGYOK FIDESZES, sem semmilyen part szimpatizans! Monarhia parti vagyok!

4 дня назад
Jozsef Papp
Jozsef Papp

@László Dudás Hat ha valaki ezt nekem mondja es nem a sajat szememmel latom nem hiszem el! hogy lehet ennyire hulyen tartani embereket...?

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

Nekem is az a véleményem, informálatlan félrevezetett pesti fiatalok vonultak jelentős részben. Hibát követne el a Kormány bármilyen népszavazással, mert "A demokrácia káros, ha a tömeg rosszban sántikál." Pláne, ha a tömeg nem látja, mi megy a Világban.

4 дня назад
Péter Erdősi
Péter Erdősi

No, ezek jó kérdések voltak! Szép munka! ;)

4 дня назад
Katalin Cenker
Katalin Cenker

Ez egy tesze-tosza nullajuli. Minek vigyorog àllandóan és főleg minek hazudik telibe a kameràba?. Ha van nyelvvizsgàja, miért nem tud beszélni, miért a sok tolmàcs àllandóan. Telefonos megbeszélések, koreai megemlékezés Szijàrtòval, sajtòtàjékoztatòk.....mind mind tolmàccsal. Aki igy tud hazudni, annak semmi keresnivalója a közéletben.

4 дня назад
Ákos Hoffmann
Ákos Hoffmann

Isten adná,hogy a kínai külügy venné kezelésbe a Fudan ellenes provokatőröket,de ahhoz ők súlytalanok.

4 дня назад
Bacsa Gergely
Bacsa Gergely

16:30

4 дня назад
Ács Tibor
Ács Tibor

Nem valami felkészült Karácsony, pl. azt sem tudja, hogy a népszavazásnak mik a jogi keretei, alig tudott kitérni a válasz elől a műsorvezető sokkal felkészültebb.

5 дней назад
Árpád Fábián
Árpád Fábián

Minden fejlesztes adokboles egyeb bevetelekbol johet letre. Vagyis minden fejlesztes erdeke az adofizetoknek. A fejlesztesek pedig nem ket napra vonatkoznak, hanem akar szaz evre is. Ezt kell latni,nem minden fejlesztesnek lehet a fejleszto a haszonelvezoje,de mivel a jovot fejleszti a celban az is benne van hogy gyerek unoka es igy tovabb,ezt nem erti az akinek a fejlesztesek csak szamokat jelentenek hogy mennyibe fog kerulni az adofizetoknek. Amennyiben viszont olyan kormany van barhol a vilagon amelyik igy gondolkozik az azon is ,vagy csak azon gondolkozik hogy neki mi lesz ebbol a haszna. Lattuk a gyurcsany kormany fejleszteseit ahol mindig hamarabb fogyott el a penz minthogy elkeszult volna valami. Gondolom sokan tudjak mirol beszelek,de most itt az elo pelda a lanchid de biztos van meg egy par ahol majd ido eloot elfogy a penz,s majd befejezi a csunya kormany az Orban vezetesevel. Emberek! Tudjatok kire kellaz ixet tenni ? Megmondom ,nem Orbanra hanem a hosszutavu fejlodesre melynek O a zaloga,szet kell nezni es meglatni hogy mi van ma es nem csak a gyulolet altal tenni amit teszunk,gondolkodjonel mindenki azon ,vajon o maga mindenkinek jo akkikkel kapcsolatai vannak? Ugye hogy nem ,pedig nincsenek is tiz millioan csak nehanyan,es akkor gondolkozzon el azon is ,mi az oka a gyuloletemnek,bantott,foldonfutova tett, lesoporte a padlasomat,folytassam vagy mindenki kepes arra hogy jozanul vegiggondolja a jovot amiben lehet hogy mar csak az utodai elhetnek ,jol vagy rosszul es mit tettem en magam azert hogy inkabb jobban eljenek mint rosszabbul. A jelenlegi jormany boztositja a jovot.

5 дней назад
Gyuri Csáki
Gyuri Csáki

Egyébként ettől a szín tiszta komcsi adótól fel áll a szőr a hátamon. Pedig vallják hogy ők fügétlenek. Hogy mitől azt nem árulják el.

5 дней назад
Margit Viola
Margit Viola

Az ATV, fidesz TV!! Csak függetlennek akar látszani!! Közel 500 álhirgyártó média fideszes hazugsággyártó!!

4 дня назад
Gyuri Csáki
Gyuri Csáki

Karácsony Gergely jobban tenné ha meg se szólalna. Törődjön avval hogy legalább az érettségije legyen meg.

5 дней назад
Csaba Fenyő
Csaba Fenyő

A Fudan egyetem egyesek szerint a Budapest-Belgrád vasútvonalnál kötött üzlet utáni Kínai kérés lehetett , vagy Magyar felajánlás ami hosszútávon megtérül Kínai üzleti kapcsolatok alakulhatnak a jövőben a kikerült egyetemisták által stb..és Kína felé egy Magyar pozítív hozzáállást jelent..a keletiek másképp üzletelnek nehezebb elnyerni a bizalmukat minden téren mint az Európai népeknek ezt sokan nem tudják. A Budapest-Belgrád vasútat Magyarországon átmenő vonatoknak 20% !!!! (schengen) vámot zsebelhet be Magyarország az hosszútávon nagyon sok pénz !!! ez "bassza" a nyugatiak csőrét ezért áttételesen a nyugati gazdasági erők kiadták a "csápjaiknak" az ellenzéknek támadja minden téren Kínát.. el kell lehetetleníteni mert a bevétel kiesik az Európai országok zsebéből. Ne feldjük az a hülye aki nem üzletel Kínával, ő lesz a világ vezető hatalma.

5 дней назад
Margit Viola
Margit Viola

Miért hazudsz??

4 дня назад
Csaba Fenyő
Csaba Fenyő

Új hír (!!!) ha sikerül elérni az 5,5 százalékos GDP-növekedést, akkor a gyereket nevelő szülőknek 2022 elején VISSZAADJA A KORMÁNY a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadót az átlagjövedelem szintjéig keresőknek. Ez akár 800 ezer és 1,4millió forint is lehet családonként !!!! A szemét Orbán és a Fidesz ilyet merészel tenni a családosokkal !!

5 дней назад
László Dudás
László Dudás

Az 1.4 millát hol hallottad? Én csak max. 800 ezret hallottam. Vagy addigra megemelik az átlagjövedelmet? Amúgy józan ember ilyen "Ha sikerül..." ígéretet nem tesz, mert mi van, ha nem?

4 дня назад
György Turák
György Turák

Ezek nagyon komoly emberek,vannak akik elhiszik amit beszélnek?

5 дней назад
Ádám Almási
Ádám Almási

Kösz a semmit amit eddig tettèl Budapestèrt te gyökér

5 дней назад
Mihály Gaál-Kovács
Mihály Gaál-Kovács

2020. Március- Nagyon jó, hogy lesz előválasztás, nyílt politikai verseny, ahol választók döntenek. 2020.június - nagyon jó, hogy nem lesz előválasztás, így minden párt a legésszerűbben használja fel az erőforrásait, ezzel a választók csak nyernek. Végtelen a simlis süketelés.

5 дней назад
András Nagy
András Nagy

Polgármester Úr! Eddig azt mondta, mondták, a kínai kommunista rezsim befolyása miatt nem támogatják a beruházást. Most azt mondja, csak a konstrukció a gond. Miért változott az álláspontja ikyen hirtelen és jelentősen? Más. Kerpel-F. Gábkr helyettes úr mivel foglalkozik? Milyen eredményeket tud felmutatni az elmúlt közel 2 évben? Nem tudjuk miért fizetjük pontosan. Köszönöm!

5 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

KamuGeri! Mondd, szándékosan hazudtál, amikor a főpolgármesteri kampányodban fűtési szezononként 20 ezer forint fűtéstámogatást ígértél a nyugdíjasoknak? Eltelt két fűtési szezon. Pénz sehol. Tudatában vagy annak, hogy minden budapesti nyugdíjastól 40 ezer forintot loptál el? S még ti mantrázzátok a lopást másokra!

5 дней назад
András Nagy
András Nagy

Szélhámos antitalentum!

5 дней назад
László Dudás
László Dudás

Ez nyilván rosszindulatú túlzás.

4 дня назад
Diána Boros
Diána Boros

Geri úgy ahogy vagy, beteg vagy. 😏

5 дней назад
Margit Viola
Margit Viola

Az a gazdid!! Fiatal korában, bevallotta, hogy skizofrén!! Azóta egyre roszabb állapotba kerül!!

5 дней назад
Krisztián Toldi
Krisztián Toldi

Gyökér!

5 дней назад
sándor martinovics
sándor martinovics

Mind egytől eggyig kétszinű Egész héten lehordják egymás ki milyen módon lop csal hazudik azután hétvégén eggyüt grilleznek balatonon és megbeszélik hogy mi legyen jövőhéten

5 дней назад
Péter Nemes
Péter Nemes

Szőllősi Györgyi most is bomba!!! 😘👍

5 дней назад
Péter Nemes
Péter Nemes

Gergő! NE az Európai Unióért dolgozzál! Arra senki sem kért fel, abszolút nem arról szól a mandátumod. Elsősorban Budapestért dolgozzál, másodsorban Magyarországért. Ezzel bíztak meg a választóid, akiket sorozatban átversz (csak hogy ne a Szemkilövető gazdád szavajárását kelljen idéznem). Másodsorban próbálj VÉGRE értéket teremteni. Ne mindig csak rombolj, negálj, mint a Nomentumos cimboráid!! De legalább próbáld meg egyszer, és mi - akiknek nincsen már illúziónk veled kapcsolatban - már a próbálkozást is értékelni fogjuk.

5 дней назад
Diána Boros
Diána Boros

Alkalmatlan, hazug 😏

5 дней назад
Isti Balcsi
Isti Balcsi

Èpp most eszi meg a kosz Budapestet...Megint...

5 дней назад
Pist Nagy
Pist Nagy

@Eklund a szoclibes tolvajoknak pont úgy börtönben a helyük az én elveim szerint, mint a jobboldaliaké. Ezzel nem érsz el nálam semmit. Sajnos nem értetted akkor meg, hogy nem nehezen fogadtam el, hanem egyszerűen nem érdekelt. Ha bűnösök valamiben, akkor van egy fideszes ügyészség ( polpotpetya ) és rendőrség ( olajos don pintér sanya ) indítsék el az eljárást és ha tudják bizonyítani a vádakt 8 pont most is írod, hogy azok ), akkor a bíróság biztos elítéli őket. Üljenek, akár életfogytig, nem érdekelnek. Se kutyám, se macskám egyik sem. A balosokra sose szavaztam, lásd a családom megszenvedte Rákosi és Kádár rendszerét.. A libsikre is talán 1994-ben, amikor még volt egy liberális fiatalokból álló párt.. aztán már rájuk sem. És nem vagyok sem DK-s, sem Jobbikos, sem Migatyánkos, sem semmilyen párt szavazója.. szimplán adófizető polgár vagyok, aki nem szereti, ha az adóját ellopják, és a Hazáját tönkreteszik, bármelyik oldalról is történik... Viszont azért az árak - jövedelme kontextusába érdemes kicsit belevinni, a Ft / € árfolyamot. Ha már komoly importból olyan kitett a magyar gazdaság és fogyasztópiac. Amikor 2010-ben 1 € = 265 Ft volt, 2021-ben pedig 1 € = 365 Ft, érdemes kicsit ezt kiszámolni, hogy miként is hat a jövedelmekre.. ez olyan 37 % -os pénzromlást jelent. Ezt az importőrök simán érvényesítik a fogyasztói árakban.. de mint tudjuk, alig van infláció.. hisz, aminek az ára drasztikusan emelkedik, azt a KSH ki is veszi a fogyasztói kosárból.. van ez így, ha magam akarom hamisítani a statisztikát.. lásd Churchill. A szolgáltatót érintse ?? - írod A szolgáltató sok esetben maga az állam, így ha netán vesztesége van, az állami cégnek, azt mi adófizetők fizetjük, egy másik zsebünkből... Felhívnám a figyelmed, a nincs ingyenebéd közkeletű mondásra .. És amikor épp a Mátrai erőmű tulajdonjogának az ide - oda pakolgatása, lásd állam - mészarosék zajlik, avégén esetleg az államnak már indulásképp van 80 md Ft feletti vesztesége, mert a mészarosék szépen kivitták és kikönyvelték azt a pénzt, annak az árát is az adófizetők állják, csak max. nem jut EÜ-re, és oktatásra.. - mert azon spórolni, hogy a NER oligarcháknak vagy az orbánnal kokettáló multiknak meg legyen a biztos és magas profitje, azon nem lehet változtatni... Hányszor mondják el nektek, hogy a nemzeti érdek, az nem egyenlő a fidez / orbán és a NER érdekeivel.. kicsit más.. de ezt elkötelezettként soha sem fogjátok megérteni.. ahogy a DK-sok nem értik meg ugyanezt fletóra vonatkoztatva..John Lukács, azért érdekes, mert aki elolvassa, rájön, hogy eltelt több, mint 100 év, és semmi nem változott.. Ugyanaz a gőzölgő szarrakást sikerült előállítani, pedig úgy tűnt, hogy van esély változtatnunk ezen, de sajnos nem sikerült, úgy mindanyiunknak átugrani az árnyékunkat. és aki belegondol, 1870-től szinte végig 1párti dominancia volt... Tiszák, Bethlenék, Rákosi / Kádár és most orbán. Amikor ezek a rendszerek bukták, a magyar társadalom mindig megszívta, nem kicsit, nagyon. És orbán van 11 éve ( + 1998-2002 ), és az idő ma gyorsabban telik, mint 1990 előtt.. És a vége, ha a társadalom többsége szeret egy gőzölgő trágyadombon élni, amiben igazából a társadalom kb. 15 %-nak adódik meg a nyugati tipusú élet, a többieknek a nem és amikor majd bukik a rendszer, akkor nagyon meg fogják ők szívni.. Vagyis egy olyan országot szeretnétek, amiben a társadalom többsége nem érzi jól magát, és csak a mindenoldali gyűlöletkeltés miatt nem értik az emberek, hogy itt minden a felső 15 %-ért van, minden erőforrás nekik áramlik, a többieknek a maradék jut. De épp emiatt soha sem leszünk jobb helyzetben. Az "álom" amit a politikusok tolnak 1990 óta tolnak, hogy majd utolérjük Ausztriát, azt a hazugságot még ki hiszi el ? aki személy szerint utolérte ?? az a 15 % ?? az lehet. .. de összességében nő a GAP.. és az eredmény lesz még a fokozódó kivándorlás, mert ki akar normális emberként itt maradni, és szarul élni egy rosszul működtetett országban.. ?? Vagyis Fentről ( fidesz oldalról, vagy a 15 %-ból nézve ) úgy tűnik, meg van az ország, .. de már rég nincs meg .. Vannak, akik ( nem pártokhoz kötődve 9, még gondolnak arra, hogy ezt lehetett volna / lehetne másképp csinálni és jól, a közjóért.. de a reményt szép lassan megöli orbán.. És mikor bukni fog, akkor akik "jönnek" kezdhetik újra előröl.. de talán, már senki sem fog nekik hinni.. mert sikerült ott fenn mindent kiüresíteni, szétbaxni.. Ja, és a közkeletű magyar mondás, hogy majd megoldjuk okosban, ezt a kamut értelmes ember nem hiszi, mert tudja, hogy nincs ingyenebéd, és mindennek ára van .. és előbb -utóbb fizetni kell.. ha utóbb, akkor az durva lesz.

3 дня назад
Eklund
Eklund

@Pist Nagy A nemzetközi helyzet fokozódik . Virág elvtárs . Épp most olvasom a hvg-n a kommenteket a parizeres peti és Tócsa szerelmi történetéről , tudod ez az a tag , akit tegnap nagy nehezen voltál szíves elfogadni , mint a zuglói klán fejét . Bevallom egyre jobban szórakoztat az , ami a moslékban zajlik . Ami pedig az áramszámlát illeti , a fogyasztó szempontjából lényegtelen az árfolyam , hisz 2014 , a rezsicsökkentés (-30%) óta a fogy. ár nem változott , bármilyen is volt az árfolyam az legfeljebb csak a szolgáltatókat érinti , az meg érdekelje azt , akinek két anyja van . Vegyük azt , hogy te pl. a kriptobányászat miatt ugyanúgy havi 12000 huf-ot (34 💶) fizetsz , mint 2010-ben , ami akkor cirka 40 💶 volt , tehát évi 70 💶-val csökkent a számlád , csak az árfolyamváltozásoknak köszönhetően . Tudom egyesek megoldják , ennél olcsóbban is , lásd Erzsébetváros . Hogy John Lukács (isten nyugosztalja) mit mondott a témában nem tudom , de biztos igaza volt , mert az ő felfogása és történelemszemlélete példamutató volt . Ha meg esetleg , arra gondolsz , hogy ez az államnak veszteségeket okoz(kötve hiszem) , inkább neki okozzon . A társadalmi felelősségvállalást pedig meghagyom nektek. "Hányszor mondjam , hogy megértse , nem lesz gázáremelés ." És lőn .

4 дня назад
Pist Nagy
Pist Nagy

@Eklund örülök, hogy úgy gondolod, hogy nem kell mindent mellre szívni.. bízom benne, hogy te is gyakorlod. :-DD Tudod, Virág elvtárs, csapásokat adunk, csapásokat kapunk... Az áramdíj esetében érdemes nézni az árakat €-ben, mert lassan mindent importálunk.. így az áramot, az energiát, a fogyasztási cikkeket ( még a gépkocsikat is, még akkor is, ha összeszerelünk Audit, Mercedest, Suzukit ), az élelmiszer egy jelentős részét .. és mindent €-ban, vagy $-ban. Így bizony nyugodtan.. és akkor ha megnézzük az energia aktuális árfolyamát, akkor lehet, hogy az állami árfolyam lehet még magasabb is, rezsicsökkentés ellenére is. Ebből a szempontból érdemes azért kicsit ránézned a dolgokra. John Lukács : : Budapest, 1900 - A város és kultúrája .. érdemes elolvasni.. tanulságos

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

@Eklund https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210404/az-imf-hitel-idejen-sem-szallt-el-ennyire-az-allamadossag-es-ebben-a-forint-is-ludas-476812

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

@Eklund https://nepszava.hu/3100633_felujitott-metrokocsik-orosz-rulett

4 дня назад
Ildikó Boros
Ildikó Boros

Én nem hiszek neki. A vasútvonal vámbevételt jelentene. Vajon miért érdeke az ellenzéknek, még Dobrevnek is, akik szintén gazsuláltak Kínának, hogy semmi ne valósuljon meg, amiből az országnak bevétele lehetne.

5 дней назад
Margit Viola
Margit Viola

@Csaba Fenyő https://www.facebook.com/igazimagyarorszag/videos/544815609338539/

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

@Csaba Fenyő vagy!! https://24.hu/kozelet/2015/03/12/nokias-doboz-egy-legenda-veget-ert/

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

https://24.hu/kozelet/2015/03/12/nokias-doboz-egy-legenda-veget-ert/

4 дня назад
Csaba Fenyő
Csaba Fenyő

@Margit Viola ostoba

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

Olyan bevétel, mint a letelepedési kötvényekkel?! Az is a fidesz maffia banda zsebében landolt offshore cégek kapták!! Visszafizetni azt is a mi adónkból!! És magas kamatokat!!

4 дня назад
Andrea Vizsolyi
Andrea Vizsolyi

2007. szeptember 3. Cikk nyomtatás Link küldés Gyurcsány Ferenc szerint kifejezett szimpátia és együttműködő megértés veszi körül a kínai-magyar hivatalos és emberi kapcsolatokat; a miniszterelnök a kínai Magyar Évad nyitógáláján beszélt erről helyi idő szerint vasárnap este Pekingben, a Szun Jat-szen koncertteremben, ahol neves magyar művészek adtak elő összeállítást a leghíresebb és legnépszerűbb magyar zeneművekből. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Kínában tett látogatásán Pekingben, a Tiltott város koncertteremben a Magyar Évad nyitóünnepségén. Jobbra Szun Csie-cseng (Sun Jiazheng), a Kínai Népköztársaság kulturális minisztere. MTI Fotó: Beliczay László - Két ilyen távoli kultúrában nagyon sok minden különbözik egymástól, de az elmúlt bő száz évben újra és újra erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy megismerjük egymás kultúráját - mutatott rá a magyar miniszterelnök a "Szabadság, szerelem" elnevezésű kulturális szezon nyitó gálaelőadásán, amelyen jelen volt Szun Csia-cseng (Sun Jiazheng) kínai kulturális miniszter is. A kormányfő köszönetet mondott Magyarország azon - már nem élő - kínai barátainak - köztük Lu Hszün (Lu Xun) kínai irodalmárnak, Petőfi XX. század eleji kínai "felfedezőjének" és a nemrég elhunyt Hszing Van-seng (Xing Wansheng) műfordítónak, Petőfi összes művei kínai megjelentetőjének -, akik közelebb hozták a kínai néphez a magyar kultúrát. Magyarország zenéje a pentatonra épül, s ugyanezek az alapok megtalálhatók a kínai zenében is. Ennek a közös zenei forrásnak és talapzatnak egyik nagy megismerőjét és zenepedagógusát, Kodály Zoltánt Kínában majdnem hasonló szeretettel tartják nyilván, mint ahogy mi tekintünk rá Magyarországon - hangsúlyozta a miniszterelnök. Gyurcsány arra biztatta a kínaiakat, hogy fedezzék fel újra Magyarországot "csodáljuk együtt a magyar zenét és kultúrát, hogy közelebb hozhasson bennünket egymáshoz". - Mi azt ígérjük önöknek, hogy amilyen büszkeséggel képviseljük a magunk kultúráját, legalább akkora nyitottsággal keressük az utat a számunkra még mindig kissé misztikus kínai kultúrához - mondta. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Szun Csie-cseng (Sun Jiazheng, j) a Kínai Népköztársaság kulturális minisztere a Magyar Évad kulturális rendezvényeként megnyitja a Színes álmokra emlékezők című kortárs magyar roma festők kiállítását Pekingben, a Modern Művészeti Kiállítóteremben. MTI Fotó: Beliczay László A miniszterelnök előzőleg Kodály-kiállítást nyitott meg a Pekingi Tanárképző Egyetemen, a Modern Művészeti Kiállítóteremben pedig "Színes álmokra emlékezők" címmel kortárs magyar roma festők műveiből összeállított tárlatot, a közös kultúra megőrizendő és gyarapítandó részének nevezve a Magyarország és immár az egész Európai Unió legnagyobb kisebbségének, a cigányságnak a sajátos kultúráját. A vasárnap négynapos kínai látogatásra Pekingbe érkezett Gyurcsány Ferencet hétfőn fogadják katonai tiszteletadással a kínai parlamentben, ahol megbeszélést folytat Ceng Csing-hunggal (Zeng Quinghong), az egyik kínai alelnökkel és Ven Csia-pao (Wen Jiabao) miniszterelnökkel. Előtte felszólal egy kínai-magyar gazdasági és üzleti fórumon, kínai nagyvállalatok vezetőivel találkozik, majd magyar gasztronómiai és turisztikai hetet nyit meg. Hétfői programja alatt több üzleti megállapodás aláírása várható. A miniszterelnök kedden Sanghajba utazik tovább, ahol ugyancsak üzleti fórumon vesz részt és Petőfi-szobrot avat. Jelenlétében írják alá a szerződést a 2010-es sanghaji világkiállításon való magyar részvételről. A kínai Magyar Évad minden idők legátfogóbb gazdasági, kulturális és idegenforgalmi bemutatkozása külföldön: a monstre rendezvénysorozat négy szakaszban nyolc hónapon át zajlik kilenc kínai nagyvárosban, javarészt olyanokban, ahol eddig még nem volt érdemi magyar üzleti-kulturális jelenlét. mti

5 дней назад
Ildikó Boros
Ildikó Boros

Gejgő! Merjél kicsi lenni!

5 дней назад
Tamas Telegdi
Tamas Telegdi

Megkérdezi a riporter hogy ha '22ben kormányozna, elképzelhető e hogy megépüljön a Fudan. - "Elképzelhetetlen" válaszolja Karigeri. Megkérdezték korabban tőle h indulna e később miniszterelnök választáson. Arra is azt mondta hogy nem. Ennek a szavait ki hiszi el?

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Hajrá főpolgármester úr!!!

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

@Gonzo rossz kutya.. Ül!!!

6 дней назад
Gonzo
Gonzo

fográ!

6 дней назад
Rupi Gabor
Rupi Gabor

Ez a szánalmas főpolgi egy ostoba fajankó. Két értemes mondatot sem tud összerakni.

6 дней назад
károly gjorgjevic
károly gjorgjevic

elképzelem ezt a palit ha ne adj ég ő lesz a miniszterelnök,ahogy Putyinnal,Erdogannal,de tulképpen bármelyik miniszterelnökkel ahogy tárgyal.....Nem hiszem hogy bármely meghatározó ember komolyan tudná venni....

6 дней назад
Gonzo
Gonzo

@Margit Viola az ék agyadnak kéne pénz.

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

Miért kellene tárgyalni gyilkosokkal?? Miért kellene tárgyalni diktátorokkal?? Orbán mindegyikhez rengeteg pénzt adott!!

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

@Gonzo a tieid!!

4 дня назад
Gonzo
Gonzo

@Margit Viola kik? az apró klánod meg gyúrcsótány apád?

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

@Gonzo gazdid beszélt róluk!!

4 дня назад
Zoltán
Zoltán

Ezt a sok droid troll bér- kommentelőt ! Szűnne meg a munkahelyetek , és töltenétek hasznos dolgokkal az időt, ami építi ezt a társadalmat !

6 дней назад
Gonzo
Gonzo

ők éppen leépítik mivel bolsevikok.

6 дней назад
bodza
bodza

Kamugeri, mi van a 2019-es ígéreteiddel?

6 дней назад
pro shadow
pro shadow

@Júlia Töller Tehát akkor a kövi 1 évben teljesíti minden ígéretét? mert eddig rosszul áll

5 дней назад
bodza
bodza

@Júlia Töller Aha. Voltak amiket azonnalra ígért. Igaz, bevezette a klímaizét, amivel százezrek életminősége javult Budapesten azonnal.

6 дней назад
Júlia Töller
Júlia Töller

@pro shadow A szövegértés hasznos dolog!

6 дней назад
pro shadow
pro shadow

@Júlia Töller És ha jövőre ne adj Isten megválasztják miniszterelnöknek, akkor meg van bocsátva, hogy "az utolsó másfél-két évben egyébként nem csinált semmit?" :D

6 дней назад
Júlia Töller
Júlia Töller

Van még 2,5 év!

6 дней назад
Tim Morak
Tim Morak

Nektek kell a pénz a kampányhoz.

6 дней назад
Miklos Grof 340600
Miklos Grof 340600

Szerintem Orbán Viktor azzal tehetné a legtöbbet, ha nyugodtan kiállna és világosan elmagyarázná: miért hozta ezeket a döntéseket Fudan és Belgrád-BUD vasút ügyben. Nyilván megvan rá az oka, még az sem kizárt, hogy az ország és nem csak a Fidesz érdekeit szolgálják ezek a projektek, nem tudom elképzelni, hogy lehet ennyire hülye és látszólag a saját országa ellen forduló egy regnáló miniszterelnök. De tessék végre kiállni és világosan elmagyarázni: miért jó ez nekünk. Ezzel tehetné a legtöbbet azért, hogy egyrészt megértsük végre a Fidesz egyre szürreálisabb marhaságait - ha egyáltalán azok - , és világossá váljon a kormányfő gondolkodásmódja. Nyílt, őszinte beszéddel, tényekkel és hiteles tájékoztatással lehetne a legegyszerűbben akár győznie is a Fidesznek 2022-ben. Ehhez kétségtelenül meg kellene haladniuk saját jelenlegi gondolkodásmódjukat - de hát valamit valamiért. KG-nek igaza van egyfelől, de az sem volna szerencsés, ha a nagylöttyös ellenzéki hazafias láng az ország esetleges későbbi létalapjait emésztené el csak azért, mert az új miniszterelnök KG tájékozatlan és ostoba. Tudjuk, hogy melyek a jövő kilátásai és milyenek jövőbeni létalapjaink ? Tudjuk e hogy milyen választása volt a jelenlegi miniszterelnöknek Fudan-ügyben ? Vagy hogy mi a kívánatos az országnak valójában ? Orbán Viktor igazán "rendet rakhatna a fejekben" ahogy tette már néhányszor, hogy felnőttnek tekintve az országot hülye jobbágyok helyett, világosan megértsük: mibe illeszkednek ezek a tervezett lépések. Ha viszont valóban nincs más fideszes tartalom, csak a lopás..... ennek is egyértelműen ki kell derülnie. Jelenlegi ismereteink alapján a Fudan a hazaárulás kategóriája. De tényleg az e ? Nem Karácsony Gergelytől várom erre a választ.

6 дней назад
Eklund
Eklund

@László Dudás Valahogy így . Különösen az utolsó gondolat tetszett .

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

Nekem kapásból három érvem van a FUDAN mellett: a jó viszony Kínával még később jól jöhet, és jól jött most is, amikor vakcinákat, lélegeztetőgépeket vehettünk tőlük. Az egyetem színvonala húzóerőt gyakorolna a többi magyar egyetemre is. A 3,5 milliós professzori fizetések a más magyar egyetemeken fizetett fizetéseket tennék elfogadhatatlanná. Ennek a kettőnek olyan hatása lenne, amelyet minden magyar egyetemista élvezne (ezért nem is értettem, miért vonultak, hacsak nem a jóidő, jó buli miatt nem). Már más is mondta, hogy a FUDAN nagy külföldi vonzerővel bírna, a sok fizetős diák magyarországi költekezése is haszon lenne. (A baloldalnak minden rossz, ami Kínával kapcsolatos, de azért ott vannak az aliexpress-en és sok terméket megvesznek, meg sem nézve, hol készítették. De ami a legfontosabb, Kína az egyedüli esélyes erő az érinthetetlenek uralma ellen.)

4 дня назад
Eklund
Eklund

@Zsolt Kappel Abszolút nem mindegy , mint ahogy az sem , hogy Paks II-t is ők akarták megvalósítani , több milliárdos tanulmányt készítettek a Dobrevék a megvalósíthatóságról , ami persze azóta eltűnt , lehet hogy csak a milliárdokat tették zsebre . Így hiába választaná meg a kommentelő a moslékot , ugyanott lenne , mint most . Mert sajnos v. nem sajnos ez a politikai realitás .

5 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Eklund de most mintha Orbán akarná ezt, szóval a kommentelő által felvetett kérdés szempontjából kurvára mindegy,h annó Fletó miért akarta ezt.

5 дней назад
Eklund
Eklund

Kérdezzd meg a csótányt és a bolgár nőt . Miért kérték a Fudant 2007-ben , hogy telepítse az egyik Campusát butapestre , majd ha ezt megválaszolták , akkor kérdezzd meg azt is , hogy miért ajándékoztak sok százezer dollárért orvosi eszközöket az egyetemnek . Na , ha kiokosítottak , akkor kicsit közelebb kerülsz a politikai realitásokhoz . Ha meg azt mondják , hogy Hszi Csin Pin , mint Putyin már nem ugyanaz a demokrata államférfi , mint akkor volt és te ezt elhiszed , akkor ...

6 дней назад
Tünde Giczey
Tünde Giczey

A "méhlegelőkre" ki kellene írni, hogy: Kullancsoknak, szúnyogoknak behajtani tilos!" Karácsony Úr! A derékig érő gazban az emberre ártalmas rovarok telepszenek meg, nem a méhek! Ezt vidéki emberként igazán tudhatná!

6 дней назад
László Dudás
László Dudás

@Margit Viola Le kell váltani, álfideszesek csak rontják a párt hírnevét.

4 дня назад
Margit Viola
Margit Viola

@Tünde Giczey itt olyan nincs!! Azt tudom, a jelenlegi polgármester mindent lerombolt, mert ő ilyen!! Szeret lopni!! Lefózeroltatfa a kultúrházat, pedig jó volt!! Esetleg bővíteni kellett volna, de nem ftetlenűl, mivel összesen már nincs 2500 lakos!!

5 дней назад
Tünde Giczey
Tünde Giczey

@Margit Viola Én felhívtam a települési NonProfit Kft.-ét, és másnap kijöttek lekaszálni a közterületen lévő gazt! Ennek a fővárosban is működnie kellene: jelzem, hogy probléma van, másnap megoldják. Ja, Budapesten mindenhez K.G. engedélye kell. Kellett Nektek ez a semmihez nem értő bájgúnár -:(

6 дней назад
Margit Viola
Margit Viola

Minden fideszes település is így van!! Itt sincs szunyogirtás sem mióta fideszes polgármester van!! Ez is olyan, hogy kirugták egy cégtől lopás miatt!! A régi polgármester idején, 2 hetente volt szunyogirtás!! Több segítséget kaptak az emberek is!! Ott sem kapnak semmit, ahol daganatos beteg, autoimmunbeteg, és down szindromas ember van!! Régebben automatikusan kaptak segítséget!!

6 дней назад
Tobos Mica
Tobos Mica

Hajra Geri!👍👍👏👏👏👏👏🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗👍👏

6 дней назад
MovieClips
MovieClips

Megrögzött hazudozó vagy Geri.✌️

6 дней назад
László Dudás
László Dudás

És nincs önkritikája. Nyelvtudás nélkül még a weben sem boldogul, nemhogy a világpolitika színpadán... Jó kiállású, szimpatikus ember, de oda más és több kell. Ez a bajom Jakabbal is. Hallotta ő már Merkelt olyan stílusban kiabálni, ahogy ő kiabál a Parlamentben? Aligha. És Merkel nagyságát az ellenfelei is elismerik.

4 дня назад
Gyula Kovács
Gyula Kovács

@Norbert Pisza Közben beszáguldozott a covid! És az Orbán elvette minden nagyváros pénzét. A gazdán kell számon kérni az ingyen utazásokat, és az elvesztett szeretteinek! Hol a pénz, hol a magánnyugdíj megrakarításunk! Ja, stasionokat építettett, vett egy tucat új katonai sz@rt! Ezeknek a hulladék zsoldosoknak! Háború estén ők lesznek az elsők akik lemennek a pincébe :). Vicc!

5 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Diána Boros majd meglátjuk..nekem sajnos nincs jósgömböm, mint Önnek, szóval én megvárom, aztán ha hazudik, majd szavazok másra

5 дней назад
Diána Boros
Diána Boros

Ha 10 éve lenne, akkor se teljesítenie, mivel mindig csak ígérget, ígérgetnek. Az egész kampanyjuk hazugságra épül. Mint Dobrev, uniós nyugdijat 🤣🤣🤣

5 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Diána Boros ja, 14 év alatt.. jogos. Akkor 2,5 év múlva számon lehet kérni.

5 дней назад
Sandor Laszlo
Sandor Laszlo

A Kínaiak nagyon leleményesek és okosak ! Szó szerint hülyére vették Orbánt, hiszen rájöttek arra, hogy ez a Diktátor, a hatalom mámorától meghibbant, beteg elme, olyan Volpone féle házsártos, pénzéhes álkeresztény Isten Barma, akit a gazdagság, az ellopott ezer milliárdok sikerdíja, Oligarchái révén, fizetett Svájci számláira utalt jattok, teljesen megbolondított. Nyilván Orbán le fogja magának húzni ezen beruházás sikerdíját a Kínaiaktól, azért talán még annyira nem bolond, bár jó uton jár a dili ház felé vezető rögös úton !

6 дней назад
László Dudás
László Dudás

Az se lenne meglepő, vagy érthetetlen. Vajon mire utasították övcsinálón keresztül V-t a francia eligazítón? Nem könnyű a helyzete, de KG úgy érzi, mint falusi gyerek, ő bízhat a bikában és játszhat a sárkánnyal. Ezért kell V-nek a sárkány és a medve keze...

4 дня назад
Dr Dre
Dr Dre

👍👍👍👍👍

6 дней назад
Zoltán
Zoltán

Tisztán látsz ! Nem úgy mint a birka többség.

6 дней назад
Tibor János
Tibor János

Vagy orbán, de Toroczkai való az ország élére! Többi egyik sem odaváló higyjétek ell!

6 дней назад
László Dudás
László Dudás

Nem hisszük. Tudjuk.

4 дня назад
Tibor János
Tibor János

Etől orbán is jóbb! Jób orbán víktor, mint a karácsonyi mért kell futtatni?

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Magyar helyesírás!!!!!

6 дней назад
carvingski.hu
carvingski.hu

16:30" Van. " Kész, most nyírta ki magát. Ez felért egy szeppukuval.

6 дней назад
Tünde Giczey
Tünde Giczey

K. G. miniszterelnöknek készül. Okosabban tenné, ha nem harapdálná a kínai sárkány farkát. A hangya petéje rátámad az elefántra? Egy miniszterelnöknek a külpolitika "rendben tartása" is a feladata! Ha K. G. azt gondolja, hogy majd a "nyugat" megvéd minket, NAGYON TÉVED! Lásd: 1956 -:(

6 дней назад
Emese John
Emese John

Bohócnak Budapestre is van ideje? Ez tényleg csak lakájmédia politizál Facebook mellett.

6 дней назад
Moshe Kohen
Moshe Kohen

Én is azt javaslom, minél többen irjunk levelet a budapesti kínai nagykövetnek, hogy mi akarjuk az egyetemet és büntetsék meg Karigeriéket!

6 дней назад
Rupi Gabor
Rupi Gabor

Nagyszerű felhívás, én is irni fogok a kínai nagykövetségnek. Remélem Interpolos körözést adnak ki a rasszista Karigeri ellen.

6 дней назад
Péter Kovács
Péter Kovács

Tüntizett a csürhe, összepisálták a Kossuth teret. Az ostoba prolik hada fenyegette a kultúrát, a tudományt és a müveltséget. Legközelebb könyveket fognak égetni!

6 дней назад
PLAJBASZBLOG
PLAJBASZBLOG

Bírálta? Ezt kormányszinten, normális országokban úgy szokták lereagálni, hogy "Ne avatkozzanak a belügyekbe!". Magyarul: Még Kínának is kussti!

6 дней назад
Eklund
Eklund

@PLAJBASZBLOG Ez mind igaz is lehetne , de akkor sem magyarázat arra , hogy lehet egy magára valamit is adó metropolisz főpolgármestere az , aki nem tudja hol is van Csepel , hogy Isztambul nem Törökország fővárosa , hiperpasszív az idegen nyelvtudása , tovább is van mondjam még ? Méghogy pufogtatsz . Végére még egy közhely , mert igaz . A kákán is csomót keresésben profik vagytok . Ja , a mester kifejezés a keresztény valláshoz inkább kötődik , mint a ... Tudom többértelmü , mint minden más . Lehetne pl asszociálni a mekk mesterre is , aki mint tudjuk mindenhez is ért .

5 дней назад
PLAJBASZBLOG
PLAJBASZBLOG

@Eklund Tudod, sok mindenre lehet következtetni ilyen mondatokból: "Na ne mond mester , ezt miből következeted ki . ", vagy "ebből honnan jött ki neked , hogy bántják a kiválasztott népet ." Én pl. arra következtettem, hogy közhelyeket pufogtatsz, frázisokkal operálsz, súlyos képzavaraid vannak és egy öttagú szó leírása már problémát okoz. Méghogy szólástan... :))))))

5 дней назад
Eklund
Eklund

@PLAJBASZBLOGRossz , aki a rosszra gondol . Na ne mond mester , ezt miből következeted ki . Csak gondoltam , ha ilyen perfektnek gondolod magad biológiából , akkor egy vérbeli libernyáknak egy kis földrajz , kis szólástannal nem árthat meg , ebből honnan jött ki neked , hogy bántják a kiválasztott népet . Talán a frissen jött új barát a parizeres gyereknek és bandájának a mondatait kéne ilyen érzékenységgel vizslatni , nem gondolod ? Esetleg , amit szabad Jupiternek ... Hogy mi szok lenni a szavannán azt nem tudom , de egy böszme nagy 🐘 a porcelánboltban az van , mint láthatjuk . A panelben meg proli hátán ujgur , akiket személyesen Hszi Csin Pin üldözött ide , de majd a kamugyerek megvédi őket . Vagy nem . Szegény nemhogy nem tudja mi Törökország fővárosa , de még azt se sejti mi a különbség a Nemzeti Múzeum és a Nemzeti Galéria között .

5 дней назад
PLAJBASZBLOG
PLAJBASZBLOG

@Eklund Bocsáss meg, de te most zsidóztál egy cseppet? Miért is nem csodálkozom? Csak úgy kérdezném: A szavannán szok lenni csótány? És a panelben elefánt?

5 дней назад
Eklund
Eklund

@PLAJBASZBLOG Bocsáss meg mester , ismét hibáztam , mert a kamugerit és a libernyákokat ismét jelentősen túlértékeltem , hisz a légy olyan messze van tőlük , mint Makó ... .Nektek mondom hol van Jeruzsálem , hisz ti sokkal jobban tudjátok . Inkább csótány lesz az , amit az elefánt 🐘 (kínai) úgy taposs el , hogy észre se veszi .

6 дней назад
Zsolt Torok
Zsolt Torok

Torolódások azért vannak mert Kamugeczó utálja az autosókat és ki akart cseszni velünk. Azért akar miniszterelnök lenni, hogy akkor az autópályákat is egysávositaná, a másik a bicikliseké lenne.

6 дней назад
Rupi Gabor
Rupi Gabor

Nehéz lehet szegény tehetségtelen Kamugeczinek, semmihez sem ért, semmit sem tud és mindig lebukik a megszólal. Én elhiszem, hogy még beszélni is fél.

6 дней назад
Zsolt Torok
Zsolt Torok

A valóság a következő : 1. A Fudan Egyetemet kínai pénzből épitik meg, magyar adófizetői pénz fel sem merült. 2. A Diákváros épül hazai adófizetői pénzből 500 milliárdból. 3. Hiller szerint jó a Fudan Egyetem de kamugeczó nem érti miről van szó. Sőt! Azt is mondta hogy Orbán sohasem irna alá egy olyan szerződést ami rossza Magyarországnak. 4. Végül kimondta kamugeczó, hogy azt sem tudja miről van szó de ő mindent a kukában dobna. 5. Tájékoztattam Kina kormányát, hogy a gyurcsányista jelöltek kivétel nélkül rasszisták és a kínai nép ellenségei. Nemzetközi letartoztató parancsot kéne kiadjon Kina az összes gyurcsányista jelölt ellen, így kamugeczót első körben kéne letartoztatni.

6 дней назад
Rupi Gabor
Rupi Gabor

Köszönjük hogy pontról pontra cáfoltad ennek a szánalmas főpolginak a hazugságait.

6 дней назад
Péter Kovács
Péter Kovács

Tüntizett a csürhe, összepisálták a Kossuth teret. Az ostoba prolik hada fenyegette a kultúrát, a tudományt és a müveltséget. Legközelebb könyveket fognak égetni! Ezeknek a náciknak ez a Fudan.

6 дней назад
Moshe Kohen
Moshe Kohen

Ez pontosan így van kedves Zsolt!

6 дней назад
Zsolt Torok
Zsolt Torok

A hazug és korrupt Kamugeczó, a rasszista gyurcsányi báb!

6 дней назад
Misi Tyson
Misi Tyson

Igaza van a Puzsérnak: " onnan lehet tudni, hogy karácsony hazudik, hogy mozog a szája". Maximum hozzá kell most már tenni, hogy magyarul mozog a szája, nem angolul.

6 дней назад
Margit Viola
Margit Viola

Jobban tud, mint orbán!!

6 дней назад
Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy

Annyit nem értek miért kell minden percben-másodpercben a szavába vágni... aztán meg sírnak hogy sok politikus vagy valaki nem megy el adást adni nekik....

6 дней назад
Eklund
Eklund

Jimmy ne törődj vele . Te vagy a király . Mit foglalkozzol egy egyszerű csinyovnyikkal .

6 дней назад
Eklund
Eklund

Mit is mondott a böszme 2007-ben . Hogy jár , aki nem száll fel a vonatra ? Na , hogy ? Hát lemarad . Már akkor zseni volt . Mire hozta fel ezt a példát a költő (fletó) ? Na , mire ? Várom a helyes megfejtéseket . Csak ne angolul válaszoljatok , mert a főpolgármester úr úgy nem fogja érteni .

6 дней назад
László Dudás
László Dudás

@Dr Dre A letiltás a gyengék fegyvere...

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

@Dr Dre És rájöttél arra, hogy miért? Ha nem, elárulom: a termelőerők eltérő fejlettsége, automatizáltsága az oka. Amit az automaták, robotok gyártanak nagy sorozatban, ahhoz sokan hozzájutnak, lehet nékik több pénzt adni, ott van mögötte a termék. Azért kell itt is automatizálni mindent, amit csak lehet. Az ember nem azért született, hogy dolgozzon. A munka kényszer.

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

@Dr Dre Valami bölcs mondott olyat, hogy "A történelem az élet tanítómestere"

4 дня назад
Eklund
Eklund

@Zsolt Kappel Valamelyiken biztos . Ezt hallgatom minden választás előtt . Amíg a böszme ott van , sőt egyre erősebb , addig az esélyek nem rosszak , hanem inkább jók . Persze ki tudja mik történnek az adriai yachtokon + a brüsszeli ereszcsatornákon .

5 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Eklund ez a nem, nem soha majd vmelyik választáson kiderül

5 дней назад
MrSzarokra
MrSzarokra

Ezzel a beruházással mindkét fél jól jár: a kínaik és Orban zsebe

6 дней назад
György Kis
György Kis

Sok külföldi tehetős (fizetőképes) diák = Sok albérletkiadás, ingatlanvásárlás, alapvetően fogyasztás és turizmus pörgetése. Behozza a fizetőképes fogyasztói réteget. Sajnos nem a magyarokba fektet a kormány.

6 дней назад
Roland
Roland

Milyen ossze vissza beszelnek? Zajlanak a targyalasok :D lehet itt is ott is amott is sehol is.

6 дней назад
MegaCsele
MegaCsele

Lehet hogy sötét mint az éjszaka de legalább magas és vékony.😂😂😂

6 дней назад
MegaCsele
MegaCsele

@László Dudás Sötét mint az éjszaka😌

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

Szerintem egyáltalán nem sötét. De a félszegsége miatt kevés vezető pozícióban tudom elképzelni. Sok helyre kevés a jóindulat, segítőkészség, jóképűség. Ezek persze jó, ha megvannak alapként, de kell rá egy felépítmény is: politikai rálátás, tapasztalat, valamennyi dörzsöltség hogy átlásson a másikon, erőteljes belső céltudatosság, kisugárzó, nem nyomulós önbizalom, kiegyensúlyozottság. Elég, ha magunk elé képzeljük a vezető nevesebb politikusokat a múltból és a jelenből. Mindegyiknek volt/van belső tartása, önbizalma, érett helyzetértékelése, többé/kevésbé rafinált érdekérvényesítő képessége, stb. Nem lenne szerencsés, ha Gergely ezeket a képességeket a mi kárunkra tanulná. Előbb bizonyítson polgármesterként, szerezze meg ezeket a képességeket, utána léphet előre. De szerintem ezt ő is érzi, azért hezitált olyan sokáig a jelöltetéssel. És most érzi, hogy beugratták. Talán ha gyorsan felismerné ezt és visszatérne a főpolgármesterséghez, akkor még menthetné a tekintélyét.

4 дня назад
MegaCsele
MegaCsele

@Mátrai Ferenc 😂😂😂😂😂

5 дней назад
fefe eeere
fefe eeere

És szép nagy dudaorra van...

5 дней назад
Mátrai Ferenc
Mátrai Ferenc

Orbán dagadt, alacsony, bohóc, de hát a szerelem ilyen, neked nem a külső számít igaz?

5 дней назад
Olivér Kiss
Olivér Kiss

Bocsánatot kértèl már a Tiborcz adóért ?

6 дней назад
Endre Pápa
Endre Pápa

Nem érzed égőnek a vejkót védeni ?

6 дней назад
Mr. White
Mr. White

és te azert hogy vilagra jöttél?

6 дней назад
Irma Beck
Irma Beck

Szerintem ehez csakis a Budapestieknek van köze. Ha lesz népszavazàs akkor a Fôvàrosiaknak legyen. Viszont Fudan egyetemre szükség van. Kellenek a kînai diàkok is,hiszen Kîna uralja a 21. Szàzadot. Különben lemaradunk. Nem csak az egyetem,de a diàkvàros is elkészül vele. Engem nem érdekel,hogu Kîna 70 éve elfoglalta Tibetet. A kînait sem érdekli a Trianonunk.

6 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@pro shadow aztán az én nyakamba varrhatod, mi közöm van hozzá?

4 дня назад
pro shadow
pro shadow

@Zsolt Kappel én jófej voltam és a válság időszakát nem varrtam a nyakatokba. Viszont ti még konjuktúra idején is eladósították az országot :)

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

Ja. Mert a NÉP a Fővárosban él...

4 дня назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@pro shadow ok, bár most kb ugyanott van, szóval..

5 дней назад
pro shadow
pro shadow

@Zsolt Kappel Rendben van, de akkor a 2002-2008 között felgyűlt államadósságot azt pedig fizessék az ellenzékiek ki. Így jogos :)

5 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

16:30 ,,Van nyelvvizsgája? --- Van." --- Erről a régi vicc jut eszembe: ,,Van melled? --- Vaaaan! --- Akkor miért nem hordod?"

6 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

@László Dudás A nyelvtudással kapcsolatban egyetértek veled. Sőt! Igazából nem kell tökéletesen beszélni a nyelvet, valójában ha valaki meg akar érteni, meg is fog. S te is rákérdezhetsz arra, amit nem értettél meg. Ez teljesen normális. --- Viszont hazudni nem normális. Clinton sem az afféron bukott meg, hanem a hazugságon: KamuGeri itt hazudott!

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

A nyelvvizsga nem érdekel senkit. Ahol a nyelvtudása hiányzik - véleményadás, négyszemközti megbeszélések, diskurzusok fogadásokon, vacsorákon, találkozókon, telefonváltások fontos döntések előtt, stb. ott egyik helyen sem fogják kérdezni: van nyelvvizsgád? Oda mindenhova csak nyelvtudás kell. Minél folyékonyabb, annál hitelesebb. Sajnos, ilyen szintre eljutni egy jó adottságú embernek is kell legalább egy év. Én a Gergely helyében azt mondanám, hogy még nem olyan színvonalú, hogy dicsekedjek vele, de mire miniszterelnök leszek, minden kérdésükre angolul fogok válaszolni, vagy azonnal lemondok. Ez tiszta beszéd, mérhető dolog lenne és imponálna az embereknek (legalábbis nekem). (És titokban a PhD-t is befejezném, éppen a választások előttre :) )

4 дня назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

11:55 KamuGeri! A Fudan egyetem éppen olyan együttműködés, ahol mindkét fél jól jár.

6 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

4:51 ,,Sokmindenről meg lehet." --- Igen, KamuGeri, csakhogy itt ez nem érv!

6 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

3:30 Diákváros: KamuGeri! A Diákváros kormányzati kezdeményezés, és kormányzati kivitelezés. Ne hazudd már azt, hogy ez a ti kezdeményezésetek!

6 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

1:55 KamuGerinek fölfoghatatlan, hogy milyen magyar közérdek kötődik a Fudan egyetem magyarországi campusához. Segítek: A világ mértékadó egyetemi rangsorán a 34. helyet elfoglaló egyetem emeli Magyarországon a színvonalat. Ez közérdek, KamuGeri? Nem a tudásba kell invesztálni, KamuGeri? --- Hülyegyerek, leülhetsz!

6 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

@Zsolt Kappel Hát ez nem sikerült elsőre. Próbálkozz újra, Zsolt!

5 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Szabolcs Ferenczi akkor 450.. akkor annak megtérülését vezesd le, plz.. én nem is állítottam,h tájékozott vagyok, ezért kérdezek! Nem világos ez a passzívagresszív kommunikáció, de nincs baj, ha nincs rá válaszod, nem állítottam,h Neked tudnod kell,h miből fog ez megtérülni. Csak gondoltam, ha már olyan 'magabiztosan' nyilatkoztál, gondoltam biztosan tudod..

5 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

@Zsolt Kappel Kifejtettem. Olvasd el. --- Egyébként tájékozatlanságodat bizonyítja, hogy még a számot sem tudtad eltalálni, amivel kotekedni akarsz. No akkor ez legyen a belépőd: Keresd ki a pontos számot' Majd csak akkor gyere vissza, ha már tudod a választ, ha megcsináltad a házi feladatodat.

5 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Szabolcs Ferenczi tehát ha kérem,h fejtsd ki az általad leírtakat, és írok 2-3 kérdést,h ezt a kifejtést milyen szempontrendszer szerint kérem megtenni, mert még az is lehet,h teljesen igazad van, ez kötözködés?! Érdekes vita, társalgási kultúra. De ok.

5 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

@Zsolt Kappel Én értelmesen leírtam a bejegyzésében, amit mondani akartam. Föl sem tudtad fogni. Idejöttél kötözködni. S csodálkozol, hogy nincs szerencséd.

5 дней назад
Power of tea
Power of tea

Buddhizmust hasznàlta provokàciòra ön egy szégyen és felhaborító. Tanulatlan bunkó

6 дней назад
Pal Gabriel
Pal Gabriel

2010 előtt Dobrev Klára 150 ezer dollárnyi befektetett eszközzel lobbizott Gyurcsány kérésére hogy a Fudan Egyetemnek legyen itt campusa...híííjj....hoppá! ;)

6 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

Szerintem 150ezer dollárért most is nyugodtan jöhetnének

5 дней назад
Eklund
Eklund

Ilyenkor mi van moslékok ? Hol vagytok ? Ezt kellett volna még megkérdeznie a hölgynek . Mondjuk , nagyon nem csodálkozom . Paks II ügyében ugyanez volt , Dobrevék több milliárd forintért csináltak tanulmányt a projekt érdekében , majd a váltás után ők lettek a legnagyobb ellenzők . Ja , később a tanulmány is eltűnt . Ahogy lenni szokott . Itt persze szó sem lehet korrupcióról , igaz függetlenobjektívek .

6 дней назад
Ibolya Sztonák
Ibolya Sztonák

A Fudan Egyetem Európában öt német és huszonnégy skandináv egyetemmel, az Egyesült Államokban pedig többek között a Yale Egyetemmel van kapcsolatban. A NÉMETEKNEK TÖKÉLETESEN MEGFELEL, DE A MAGYAR ELLENZÉKNEK DEROGÁL. Egyes magyar egyetemek (Corvinus, Neumann János Egyetem) azonban örülnének a Fudan jelenlétének és együttműködési megállapodásokat kötöttek vele és közös képzéseket indítottak[11][12], más egyetemekkel (SOTE, BME,ELTE) pedig tervbe van véve közös oktatási program kialakítása. Egyébiránt A QS World University Ranking szerint 2021-ben a világ 34. legjobb egyetemének számít. Csak az ellenzi ezt az egyetemet, akinek elment az esze, vagy nincs is.

6 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Ibolya Sztonák én nem is azt kérdeztem,h miért nem lett megrendezve.. engem az érdekel,h miért vonta vissza a fidesz a pályázatot a népszavazás helyett.. álomgyilkosok?

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

"Ami jó, azt el kell ismerni, politikától függetlenül." Így igaz. (Amúgy a NWO is ebbe az irányba akar menni, legalábbis több jel erre utal. Kár, hogy a szabadságot totálisan korlátozná, meg sokak életlehetőségét...)

4 дня назад
Ibolya Sztonák
Ibolya Sztonák

@Zsolt Kappel Csak az tesz fel ilyen kérdést, akinek fingja sincs az egészről. Nem én foglak felvilágosítani. Ha tényleg érdekel az, hogy miért nem lett megrendezve az olimpia nálunk, akkor nézz utána. Google a barátod.

5 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Ibolya Sztonák na, várjunk.. ha az olimpia annyira nyereséges és jó, akkor a fidesz miért vonta vissza a pályázatot? Akkor ők nemzetellenesek? (A demokráciaellenességet hagyjuk, hiszen így megakadályozták a népszavazást.)

5 дней назад
Ibolya Sztonák
Ibolya Sztonák

@Klima Védelem Többek között innen is lehet informálódni: https://www.topuniversities.com/universities/fudan-university

5 дней назад
Rendben van Még minden
Rendben van Még minden

Egy ősi arab közmondás szerint. Ami nem Kínai az Gagyi. 😂🤡👽

6 дней назад
Marta Batyi
Marta Batyi

R. - Vann benne valami, hiszen a nyugati világ a saját márkájuk termékét Àzsiában, többségét Kinában gyártatja le.

4 дня назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

A Diákvárost a Kormány kezdeményezte, és a Kormány valósítja meg, ha jól tudom. Az ellenzék úgy viselkedik, mintha a Diákváros az ő ügyük lenne. Hát egy lósz...t mama!

6 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

@Gyula Kovács Én viszont a Diákvárosról írtam. Egyébként csak a libbantak számára egy a két beruházás. --- Egyébként közpénzből futja CSOK-ra, fiatalok adókedvezményére, SZJA csökkentésre, rezsicsökkentésre, 13. havi nyugdíjra, stb. --- Ti viszont valóban éhenhalnátok az uniós pénz nélkül, mert a tieitek, ha tehetik szétlopják az országot, és a tönk szélére viszik a gazdaságot. Mert mindent ellopnak. Így történt anno. Q.E.D.

5 дней назад
Gyula Kovács
Gyula Kovács

@Szabolcs Ferenczi A két projekt valójában csak egy. Így akarta "gazda" hitelből megoldani. Mert közpénzből lassan már lassan semmire nem futja. Ha nem lenne az unió pénza éhengalnánk.

5 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

@Gyula Kovács Inkább az a baj, hogy itt én a Diákvárosról beszéltem, te pedig félrebeszélsz. Rákattantál, de azt sem nézed, hogy mihez szólsz hozzá. No ennyit az általad írtakról!

5 дней назад
Gyula Kovács
Gyula Kovács

Az a baj,h a kormány Kínától vesz fel horribilis hitelt, magas kamatra erre a projektre is! Nem magyar építőkkel dolgoztatnak, hanem Kínaival! Kína teljesen tönkretette Szerbiát a hitelével! A igaz Magyar is ezt akarja tenni a hazájával?

6 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

A Fudan egyetem ügye nem Budapest ügye!

6 дней назад
László Dudás
László Dudás

@A953567876 Mint azt, hogy vállald a nevedet...

4 дня назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

@A953567876 A Lánchíd felújítását Tarlós teljesen előkészítette, s túlárazás miatt visszadobta azt az ajánlatot, aminél KamuGeri sokkal drágábban kezdi el. Ám másfél év töketlenkedés után! De nem véletlen, mert T. Kata már előre lezsírozta, lásd még: lopás! --- Egyébként pedig a ,,Blaha felújítását és a többi" teljesen dilettáns módon folyik, valós igaz, hogy Tarlós ilyet sosem tett volna. --- Vesszen a liberálbolsi ellenz(s)ég, az a sötétben bújkáló, aki még saját magát is szégyelli vállalni!

5 дней назад
A953567876
A953567876

@Szabolcs Ferenczi ahhoz képest h mindent csak gátol Karácsony kezdi a Lánchíd felújítását. A Blaha felújítását és a többi. Tarlós lenne loszar se történne :) mert egy báb volt. Vesszen a Fidesz!!!

5 дней назад
Szabolcs Ferenczi
Szabolcs Ferenczi

@A953567876 Annyi köze van hozzá, hogy gáncsolja a beruházást. Nem Budapest építi (az új vezetés nem épít semmit, mindent csak gátol, mint ezt is!), hanem a kormány építi. Kormányzati beruházás. A tervek szerint Budapest egy olyan részén épülne, ahol most méhlegelő és rozsdatemető van! A megépült egyetem nem Budapesté, hanem Magyarországé. Ha Budapestnek nem kell, majd épül máshol! --- A lopásról annyit, hogy amikor Budapest jelenlegi főpolgármestere kormányzati szereplő volt, annyi lopás történt, hogy az államadósság majd' megduplázódott, az állami vagyon lecsökkent, és az ország a szakadék szélére sodródott. Mert mindent elloptatok! Q.E.D.

5 дней назад
A953567876
A953567876

Ja persze. Oly annyira nem hogy ott épül. Akkor mégis csak van valami köze hozza. 😁 és nem fog megépülni. Ez is a lopasrol szól és ezt meg kell akadályozni

5 дней назад
Márta Bánki
Márta Bánki

Zavarjátok már el búspi,,, ezt a barmot! Úristen, mit csinál ez a semmin kívűl Budapestért az emberekért?

6 дней назад
Rendben van Még minden
Rendben van Még minden

A nyugati komcsiknak jó a Fudannal együtt működni csak ezek a honi komcsik nem komcsizzák a konkurenciát.

6 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Mihály Gaál-Kovács mi a baromság?

День назад
Mihály Gaál-Kovács
Mihály Gaál-Kovács

@Zsolt Kappel vártam az alkalmat egy ilyen sötét baromsággal a te adódról, Kappel

День назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Mihály Gaál-Kovács ez egy értelmes hozzászólás volt nem is értem,h eddig hogyan tudtad magadban tartani

День назад
Mihály Gaál-Kovács
Mihály Gaál-Kovács

@Zsolt Kappel a te adódból a Harvardot hozzák ide. Reméljük, fel is vesznek oda.

День назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

@Rendben van Még minden de attól még jogos igény lehet,h szeretném tudni,h az elköltött adóforintok mikor térülnek meg.. én jobboldali kapitalista vagyok. Nem azért szeretnék adót fizetni,h vki kedvteléseit finanszírozzam.

4 дня назад
Rendben van Még minden
Rendben van Még minden

Egy ősi komcsi közmondás szerint az élet nem habos torta elvtársak.

6 дней назад
Dr Dre
Dr Dre

Román ketzi🤣🤣🤣🤣

6 дней назад
Márta Bánki
Márta Bánki

Ez nagyon hülye! Jogszabály nem számít, semmi nem számít, csak neki igaza legyen. Súlyosan idióta, hazug! 2010 előtt pont az ellenkezőjét mondta!

6 дней назад
G78 Sz
G78 Sz

De legalább nem engedné be a Vörös hadsereget ha kínaiul beszél hanem :D Persze a pufajkás Viktort nem zavarja ha megkapja a maga százalékát :D :D Igazi államférfi, csak nem tudom melyik államban :D :D

6 дней назад
Zoltán Hámori
Zoltán Hámori

Németországban öt egyetemmel működik együtt a Fudan: a frankfurti Goethe-Universitättel, a berlini Freie Universitättel, a kölni Universität zu Kölnnel, a tübingeni Eberhard Karls Universitättel, és végül a Universität Konstanzcal. Ausztriában a Salzburgi Üzleti Főiskola (SMBS) a Fudan partnerintézménye, ahol az MBA-képzésen belül van cserediákprogram

6 дней назад
Zsolt Kappel
Zsolt Kappel

Hajrá, működjön együtt az elte-vel, egyéb magyar egyetemekkel

5 дней назад
Mat Wyder
Mat Wyder

Ahogy ezek a számok általában, az 500 milliárd megfoghatatlan összeg, azt le kell fordítani az átlagember napi kiadásainak szintjére. És az jön ki, hogy minden magyar állampolgárra jut belőle 50 ezer forint. Dolgozó, adót fizető emberenként átlagban több, mint 100 ezer forint az, amit Orbán épp oda akar adni Kínának. És ez csak egy közepes lopás, hasonló nagyságrend a lélegeztetőgépmutyi, de ennél sokkal többe fáj nekünk a stadionmánia, többe fáj Mészáros Lőrinc, a belgrádi vasút és a paksi erőműbővítés nyilvánvaló "alkotmányos költségeiről" már nem is beszélve. És ezek csak a legnagyobb ügyek, ugyanez megy kicsiben is, a Fidesz minden évben mindenkinek többhavi fizetésének megfelelő összeget herdál el változatos hülyeségekre folytatólagos jelleggel. Tegye fel a kezét, aki nem tudna mit kezdeni azzal a néhány százezer forinttal, ami akár a zsebében is maradhatna, ha nem koszos tolvajok kormányoznák az országot!

6 дней назад
Mat Wyder
Mat Wyder

​@László Dudás Ööö. A külföldi a te befizetett adódból vásárol magának? Amit pedig a jelek szerint nem lehet elégszer hangsúlyozni, pedig iszonyatosan fontos: a_tőkének_nincsen_nemzetisége! Lehet az a Mészáros, lehet Orbán, de akár egy tisztességes magyar patrióta is, mint mondjuk én, TÖKMINDEGY. A kapitalista rendszerekben a magántulajdon, főként az egyéni szükségleteken túli tőke (pontosabban az annak tulajdonjogát gyakorló emberi lény) természete olyan, hogy gyarapodni akar. Általában nem azt fogja nézni, hogy mi volna a hazafias, mivel segíthetné a saját földijeit, hanem a globális piacon keresi a legjövedelmezőbb befektetéseket. Elvétve előfordul a hazahúzás, de inkább jelképes gesztusok szintjén, soha nem komoly beruházások formájában. Kivéve persze, ha történetesen itthon sikerül valami kiemelkedően megtérülő aranybányába belenyúlni. És itt a gond: ezeknek a szarháziaknak tehetségük semmi, egyetlen épkézláb, innovatív, akár csak régiós szinten versenyképes vállalkozást nem hoztak tető alá az elképesztő vagyonukból, nem fejlesztenek, csak vegetálnak. Kizárólag azért vásárolják fel a hazai ingatlan- és cégvagyont, mert ezeken keresztül legálisan tudják ellopni az uniós és közvetlen állami támogatásokat. Ehhez képest a külföldi legalább invesztál, mert ő a piacról él, neki jó esetben létérdeke, hogy versenyképes terméket ésvagy szolgáltatást tudjon kínálni. Kivéve persze azokat, akiket kitömnek sokévnyi bérköltséget fedező adókedvezményekkel. Na ez meg a másik, munkahelyenként tízmilliós dotációkkal csalogatják ide az utóbbi típusú sáskákat, azok maradnak 4-5 évig, míg ki nem pörgetik az államilag finanszírozott ingyen munkát, majd menetrendszerűen továbbállnak. A társasági adó lófasz, nem sok bevétele van rajta a költségvetésnek, persze a GDP-t húzza, csak abból a fizetésből élő dolgozó semmit nem lát. Kérdem én, mennyivel állnánk rosszabbul, ha azt a pénzt az állam közvetlenül odaadná munkanélkülieknek, valamilyen pályázati rendszerben, oktatásra és kisvállalkozások támogatására? Természetesen átláthatóan és számonkérhetően, nem a trafikmutyis módszerrel a lojális haveroknak, hanem azoknak, akikben van potenciál. De neem, miket képzelek, nekünk a szalagmunka kell, arra jó a magyar... Na mindegy, ez messzire vezet, iszonyat inkompetens, balfasz módon intézik az ügyeinket, ami még akkor is vérlázító volna, ha közben nem lopnának pofátlanul. Komolyan mondom, összekarmolom magam, amikor ilyeneket írtok. Jobban tenném, ha nem olvasnék kommenteket...

4 дня назад
László Dudás
László Dudás

Nem to'm, de nekem jobban hangzik, ha Mészáros vásárol fel egy külföldi vállalatot, mintha külföldiek vásárolják fel a pesti ingatlanokat, a magyar földeket, a Balatonpart egyes részeit. stb.

4 дня назад
Nicu Aurora
Nicu Aurora

Ostoba ez a vekony es magas senki.

6 дней назад
Robert Biro
Robert Biro

Ne lepődjön meg, ha a Főpolgármesteri Hivatal épületében valamilyen vírust engednek el, esetleg Wuhanból.

6 дней назад
Robert Biro
Robert Biro

@Margit Viola Nem, ha provokálják őket, akkor remélem minden lehetséges válaszra fel vannak készülve.

6 дней назад
Margit Viola
Margit Viola

Nem gondolod, hogy ez fenyegetés terror cselekménnyel?! Eddig egész Magyarország kapott tőlük vírust!!

6 дней назад

Далее

Man Digs a Hole in a Mountain and Turns it Into an Amazing Apartment

15:18

DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.

1:09:56

DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.

Dalfutár

Просмотров 28 тыс.

СЕЗОН НЕ КОНЧАЕТСЯ!

1:40

СЕЗОН НЕ КОНЧАЕТСЯ!

Parfenon

Просмотров 64 тыс.

Orbán: Nekünk azért jobb véleményünk van magunkról

9:47

Orbán: Nekünk azért jobb véleményünk van magunkról

Telexponthu

Просмотров 98 тыс.

Magyarország élőben Kövér Lászlóval (2021-06-04) - HÍR TV

20:43

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

9:55

Orbán: A magyar hadseregnek elrettentő erővel kell bírnia

ATV Magyarország

Просмотров 8 тыс.

Troll (2021-06-11) - HÍR TV

42:03

Troll (2021-06-11) - HÍR TV

Hír TV

Просмотров 30 тыс.

СЕЗОН НЕ КОНЧАЕТСЯ!

1:40

СЕЗОН НЕ КОНЧАЕТСЯ!

Parfenon

Просмотров 64 тыс.

HIGHLIGHTS ARGENTINA 1 - 1 CHILE | COPA AMÉRICA 2021 | 14-06-21

3:10

HIGHLIGHTS ARGENTINA 1 - 1 CHILE | COPA AMÉRICA 2021 | 14-06-21

Copa América

Просмотров 1,7 млн

Erdoğan ile Biden arasında ilk temas

0:23

Erdoğan ile Biden arasında ilk temas

TRT Haber

Просмотров 79 тыс.

На АЗС в Новосибирске произошел взрыв

1:35

На АЗС в Новосибирске произошел взрыв

Телеканал Звезда

Просмотров 216 тыс.